Sorin Brîndescu: „Mi-aș dori să încheiem jocurile mai repede. Dar parcă băieții sunt mai fericiți așa”

©  Emanuel Titus Iliesi

© Emanuel Titus Iliesi

ASU Politehnica a obținut o victorie extrem de prețioasă ieri, 1-0 cu CSU II Craiova, printr-un gol marcat de Ionuț Vucea la chiar ultima fază a meciului. Antrenorul liderului din C4, Sorin Brîndescu, e mulțumit de faptul că elevii săi nu s-au dat bătuți și au crezut până la capăt în șansa lor, deși admite că și-ar dori ca meciurile să fie rezolvate mai devreme.

„O victorie muncită de echipa noastră. Îi felicit pe băieți, deoarece au crezut până în ultimul moment. Am întâlnit un adversar puternic, ambițios, așa cum am anticipat. Noi cred că am jucat destul de bine, ne-am creat multe situațiii de gol, dar nu am fost foarte inspirați la finalizare. Îmi dă satisfacție această victorie, chiar dacă a fost obținută pe final”, a spus Sorin Brîndescu, imediat după fluierul final al disputei cu CSU II Craiova.

Antrenorul alb-violeților e de părere că gruparea olteană a fost mai periculoasă în formula de ieri, formată aproape în totalitate din juniori, decât dacă s-ar fi apelat la jucători de la prima echipă.

„Câteodată, dacă vin întăriri, s-ar putea ca jucătorii de la prima echipă să nu joace la turație maximă, să joace cu menajamente. De aceea am și spus înaintea meciului că și în cazul în care vor veni cu juniorii, au o echipă bună și joacă la potențial maxim. Îi felicit, au câțiva jucători foarte buni”, a opinat Brîndescu.

Partida de pe „Știința” s-a disputat într-un cadru specific bacovian, cu o ploaie deasă și sâcâitoare și pe un teren ce devenea tot mai moale cu fiecare minut ce se scurgea. Sorin Brîndescu e mulțumit însă că elevii săi s-au adaptat condițiilor.

„Noi am fost preocupați de construcție, am avut multe ocazii și în repriza a doua, chiar și în aceste condiții grele. Ne-am adaptat bine terenului, sunt mulțumit. Se pare că stăm bine și cu moralul. Mi-aș dori să închidem jocurile mai repede, să nu mai avem emoții. Dar băieții parcă sunt mai fericiți așa”, a mai spus Brîndescu.

Prin acest succes, ASU Politehnica își mărește distanța din fruntea clasamentului și e aproape campioană de toamnă în C4. Sorin Brîndescu nu exultă încă și atrage atenția că ultimele două etape trebuie gestionate cât mai bine. „Mai avem două etape din acest tur. Ați văzut că și noi am pierdut puțin din turație. Sper să gestionăm bine meciurile rămase până în iarnă, pentru că orice înfrângere te poate readuce în pluton”, a conchis Brîndescu.

ASU Politehnica va juca săptămâna viitoare în deplasare, la Mama Mia Becicherecu Mic. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 14.

About Gabriel Toth

Leave a Reply