Sorin Brîndescu: „Juventus a fost peste noi la toate capitolele”

untitledimg_5904img_59041982016politehnica-timisoara-vs-sepsi-osk-sf-gheorghe-0-15472-x-3648-5904

Foto: Emanuel Titus Iliesi

Politehnica Timișoara a suferit astăzi cea mai drastică înfrângere din actualul sezon. Alb-violeții au fost întrecuți cu 5-0 pe terenul liderului campionatului, Juventus București. Antrenorul Sorin Brîndescu a recunoscut superioritatea netă a adversarului de astăzi, însă consideră că diferența finală nu a reflectat cele petrecute pe dreptunghiul verde, în condițiile în care și timișorenii și-au creat o serie de ocazii importante de gol.

„Am întâlnit echipa de pe primul loc, una foarte bună, cu mulți jucători experimentați la nivelul primelor două ligi. Ne-au învins fără probleme”, a fost prima concluzie a antrenorului Sorin Brîndescu, după jocul de astăzi, din Colentina.

Antrenorul formației timișorene consideră că echipa sa putea reintra în joc la finalul primei reprize, când centralul Ionela Peșu din Craiova a refuzat Politehnicii un penalti, la o fază în care Bădăuță a fost agățat în careu.

„Au fost mai buni la toate capitolele, de la factorul organizatoric, până la cel fotbalistic. Am primit gol direct din lovitură liberă, din tușă, iar apoi Todorov și-a marcat autogol… Singura noastră șansă de a intra în joc a fost la finalul primei reprize, când Bădăuță a fost agățat în careu și cred că se putea da penalty și eliminare. Dar probabil că suntem noi prea mici să primim așa ceva, astfel că a continuat jocul. Am mai avut ocazii singuri cu portarul, chiar și în repriza a doua. Diferența reală nu cred că e atât de mare, pentru că având în vedere șansele pe care le-am avut, am fi meritat să marcăm și noi măcar unul-două goluri”, a mai spus Brîndescu.

Tehnicianul polist nu a avut nimic de reproșat la adresa elevilor săi, pe care i-a remarcat pentru hărnicia de astăzi, din teren.

„Băieților nu am ce să le reproșez. Au muncit, și-au dat silința, dar un pic mai multă atenție ne-ar fi trebuit, pentru că au fost momente în care adversarul ne-a depășit cu ușurință deoarece nu ne-am poziționat corect pe teren. Poate că dacă n-am fi luat acel prim gol, dintr-o lovitură liberă care nu anunța nimic… Dar cred că, până la urmă, tot am fi pierdut, pentru că Juventus are o echipă bună și nu întâmplător e pe primul loc”, a conchis Brîndescu.

Următorul meci al Politehnicii va avea loc sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 15:00, în compania Olimpiei Satu Mare. Jocul se va desfășura pe arena „Știința”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply