Shakir Redjepi: „Suntem pe un drum bun”


ACS Poli se apropie cu pași repezi de finalul pauzei de iarnă, până la primul meci oficial din Liga a II-a rămânând ceva mai mult de două săptămâni. Fundașul macedonean Shakir Redjepi consideră că echipa e mai puternică decât în tur și se declară mulțumit de faptul că el și colegii săi n-au suferit nicio înfrângere în cele 10 meciuri amicale disputate până acum.

Shakir Redjepi spune că pregătirea de iarnă a alb-negrilor a decurs bine și e convins că experiența acumulată în stagiul din Antalya se va simți în jocul lui ACS Poli din retur.

„A fost o perioadă foarte importantă pentru noi, cea de pregătiri, în care s-a lucrat foarte profesionist. Cred că noi am făcut tot ce ne-a cerut antrenorul. Practic, noi trebuie să lucrăm dublu, pentru că știm ce ne așteaptă în partea a doua a sezonului. Sunt satisfăcut de faptul că nu am pierdut niciun joc în această perioadă, asta arată faptul că suntem pe un drum bun. Vom da 100% pentru a promova în prima ligă și chiar să încheiem campionatul fără înfrângere”, a declarat Redjepi.

Macedoneanul în vârstă de 25 de ani consideră că echipa e mai puternică, odată cu transferurile lui Ovidiu Petre și Mihai Dina, doi fotbaliști cu ștate vechi în primul eșalon.

„Toți ne cunoaștem mai bine și pe zi ce trece ne simțim tot mai puternici. Au venit jucători buni în această iarnă, pe Ovidiu Petre îl știu din Arabia Saudită, știu că e un jucător valoros și mă bucur că voi juca alături de el. De Mihai Dina nu știu prea multe, dar faptul că a jucat atâtea meciuri în prima ligă spune multe. Bineînțeles, mai are nevoie de ceva timp pentru a se adapta, dar noi îl vom ajuta să se simtă cât mai bine și să marcheze cât mai multe goluri”, a mai spus Redjepi.

Pentru ACS Poli urmează miercuri un nou amical, pe terenul celor de la FK Smederevo, „lanterna roșie” din prima ligă sârbă. Partida e programată pentru ora 14.

About Gabriel Toth

Leave a Reply