Seria de victorii s-a oprit la Becicherecu Mic

Poli II Timișoara a pierdut astăzi, pe terenul din Becicherecu Mic, primul meci după șase runde de invincibilitate. Elevii lui Roberto Ivan, lipsiți de aportul mai multor jucători, au cedat cu 2-4 în fața celor de la Mama Mia.

Problemele de lot ale primei echipe, precum și turneul zonal al juniorilor A, l-a lăsat descoperit pe Roberto Ivan, înaintea deplasării de la Becicherecu Mic. Totuși, începutul a fost bun pentru alb-violeți, care au deschis scorul încă din minutul 2, prin Boștină.  Replica gazdelor, aflate în mare nevoie de puncte, a fost cât se poate de puternică, „dubla” lui Dragodan și reușita lui Hodiș urcând scorul la 3-1, după o jumătate de oră de joc. Timișorenii au izbutit să mai reducă din handbicap până la finalul primei părți, prin Velici, după o acțiune personală. După pauză, Roberto Ivan le-a dat șansa mai multor tineri să-și facă apariția în garnitura divizionarei C, iar Mama Mia a lovit din nou, la mijlocul reprizei secunde, din nou prin Hodiș.

Poli își încheie așadar șirul de cinci victorii consecutive și simte gustul înfrângerii după mai bine de cinci săptămâni, ultimul eșec al alb-violeților fiind acel 2-3 cu CS Vladimirescu de pe „Știința”.

Pentru întâlnirea de la Becicherecu Mic, Roberto Ivan a apelat la următoarea formulă: Iordache – Vucea, Iovan, Dubei, Szalkai – Bărbuţ (75, Opriş), Stancu (80, Duţu), Silaghi (80, Rogojinaru), Leagu (60, Rotariu) – Boştină, Velici. De menționat că rezerva de portar a alb-violeților a fost Andrei Cobliș, revenit la clubul timișorean după mai bine de o jumătate de an de inactivitate.

About Gabriel Toth

Leave a Reply