Ripensia continuă șirul victoriilor


Ripensia Timișoara a obținut luni cea de-a șaptea victorie consecutivă în Campionatul Municipal, după 6-1, pe teren propriu, cu Fortuna Covaci. Partida a fost una fără istoric, elevii lui Radu Suciu și Ovidiu Olariu dominându-și autoritar adversarul pe tot parcursul celor 90 de minute.

Până în minutul 15, avea să fie deja 3-0 pentru Ripensia, după o „dublă” a lui Narcis Mihai și o reușită a lui Adrian Popa. Finalul primei reprize nu a fost însă foarte reușit pentru roș-galbeni, care au încasat un gol, în minutul 27, marcat de Vătămanu, pentru ca apoi Boghian să irosească o lovitură de pedeapsă. În partea secundă, Ripensia și-a securizat cele 3 puncte, Mureșan și Năvală urcând scorul la 5-1, prin reușitele lor din minutele 60 și 67, pentru ca scorul final să fie stabilit de golgheterul Boghian, care a înscris în minutul 87.

„Avem și mici scăderi de formă, am fost puțin obosiți, dar importante sunt cele 3 puncte. Acum ne concentrăm pentru meciul cu Giarmata, dubla cu ei, fără a avea intenția de a jigni pe altcineva, e singura care contează. Acolo vom alinia cea mai bună echipă și chiar cred în victoria noastră”, a declarat fundașul Ripensiei, Horia Mureșan, citat de site-ul oficial al echipei timișorene.

La meciul cu Fortuna, Radu Suciu și Ovidiu Olariu au aliniat următoarea formulă: Filip – Mogoș, Rumega, Melcioiu, Petrișor – Mihai, Mureșan, Michi, Popa – Nichitean, Boghian. Au mai intrat Păscăleanu, Uzun, Năvală și Chevereșan.

Pentru Ripensia urmează vineri un nou amical puternic, pe terenul divizionarei C Vulturii Lugoj, pentru ca marțea viitoare gruparea din Fabric să dispute derby-ul Seriei I din „Municipiu”, în deplasare, cu Giarmata II.

About Gabriel Toth

Leave a Reply