Politehnica și-a luat măsuri de siguranță! Sâmbătă, amical cu Șirineasa

Politehnica Timișoara va juca sâmbătă, de la ora 13:00, la Baza 2, un amical cu liderul din „C4”, ACS Șirineasa

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal va decide astăzi reprogramarea etapei de la finalul acestei săptămâni. Decizia e clară, din moment ce șapte dintre cele opt cluburi care ar fi fost gazde în weekend au solicitat amânarea rundei a 23-a din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

În aceste condiții, elevii lui Bogdan Andone nu vor mai pleca spre București, în vederea partidei cu Metaloglobus, ci vor rămâne în Timișoara, unde își vor continua pregătirile. Anticipând faptul că weekend-ul care urmează va fi liber, alb-violeții au fixat un meci amical cu liderul Seriei a 4-a din Liga a III-a, ACS Șirineasa. Jocul se va desfășura sâmbătă, de la ora 13:00, pe terenul sintetic din incinta Bazei 2 a Politehnicii.

În altă ordine de idei, etapa a 23-a, cea programată inițial la finalul acestei săptămâni, va fi reprogramată de CEx pentru 28 martie. Astfel, ultima săptămână a lunii viitoare se anunță infernală pentru Politehnica. Pe 24 martie, alb-violeții vor juca pe teren propriu, cu AFC Hermannstadt, apoi miercuri vor susține restanța din deplasare, cu Metaloglobus București, urmând ca în weekend să joace tot în zona capitalei, pe terenul lui CS Balotești.

Căderile masive de zăpadă care s-au înregistrat în ultimele zile în toată țara au paralizat, practic, activitatea fotbalistică din România. Cu puțin timp în urmă, LPF a hotărât amânarea primei etape din play-off-ul și play-out-ul Ligii I, iar, cum spuneam CEx al FRF va decide astăzi amânarea rundelor din weekend în eșaloanele doi și trei.

About Gabriel Toth

Leave a Reply