Politehnica primește vizita liderului Ligii a IV-a Timiș

Politehnica Timișoara continuă seria meciurilor de verificare programate la mijloc de săptămână. După două teste consecutive cu tinerii de la Centrul Național de Pregătire din Timișoara, alb-violeții se vor duela, mâine dimineață, de la ora 10.00, cu AS Carani Murani, formație care conduce clasamentul Ligii a IV-a Timiș după primele două runde.

Adversarii de mâine ai poliștilor reprezintă un proiect nou la nivelul celui de-al patrulea eșalon, pus pe picioare în această vară. AS Murani a rămas fără sprijin financiar, după retragerea lui Cornel Brici, iar locul din Liga a IV-a al echipei a fost cedat trupei din Carani, rezultând o combinată care își propune obiective îndrăznețe la acest nivel.

Noua echipă a început excelent campionatul, acumulând maximum de puncte după primele două runde. AS Carani Murani a trecut cu 3-1, pe teren propriu, de Cocoșul Orțișoara, iar sâmbăta trecută s-a impus cu un categoric 4-0 în deplasare, la Timișul Șag. Formația pregătită de Cristian Moraru ocupă primul loc în „D”-Timiș, grație golaverajului, tot șase puncte mai totalizând și Pobeda Dudeștii Vechi.

Partida dintre Politehnica și AS Carani Murani va avea loc mâine (miercuri), la ora 10.00, pe stadionul „Știința”. Pentru antrenorul Cosmin Petruescu, aceste teste au un scop bine definit, acela de a oferi minute în regim de competiție tuturor jucătorilor din lot.

About Gabriel Toth