Politehnica, la ultima reprezentație pe „Știința” din această toamnă: „Trebuie să ne mobilizăm pentru a câștiga acest meci”

Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Politehnica Timișoara revine în fața propriilor suporteri odată cu runda a 8-a din Liga a II-a. Sâmbătă, de la ora 16:00, alb-violeții vor întâlni CS Balotești, o formație ce a reușit să lege câteva rezultate pozitive, odată cu instalarea pe banca tehnică a lui Laurențiu Diniță.

Partida cu CS Balotești va avea loc pe arena „Știința” și va fi ultimul pentru alb-violeți în această toamnă pe arena cea mai centrală a orașului. Odată cu meciul de peste două săptămâni, cu Dunărea Călărași, se va produce mutarea pe „Dan Păltinișanu”.

„E un nou meci în fața propriilor suporteri, probabil ultimul din această perioadă pe stadionul «Știința», pentru că apoi ne vom muta pe «Dan Păltinișanu». E foarte important să reușim un meci bun, un meci consistent, iar la sfârșitul partidei să avem în cont toate cele trei puncte. De la venirea lui Laurențiu Diniță, cei din Balotești au devenit o echipă mai organizată, au reușit și rezultate bune în ultimele meciuri. Dar noi avem filosofia noastră, sistemul nostru de joc, avem, cum am mai spus, drumul nostru și trebuie să ne mobilizăm pentru a câștiga acest meci”, a declarat Bogdan Andone.

Antrenorul polist are întreg efectivul la dispoziție la antrenamente. A reluat pregătirile și Alin Ignea, accidentat în meciul din prima etapă, de la Brăila.

„A revenit la antrenamente, încetul cu încetul, și Alin Ignea. Rămâne de văzut dacă va face parte din lot pentru partida cu Balotești, dacă va fi refăcut. Cum spuneam, a reintrat în ultimele zile la antrenamente și rămâne să ne decidem asupra lui până sâmbătă”, a spus Andone.

De asemenea, la începutul săptămânii s-a rezolvat și situația lui Borislav Topic, fundașul sârb fiind legitimat la Politehnica și apt de joc din punct de vedere legislativ.

„S-a rezolvat și situația lui Boris. S-a antrenat și el normal cu noi în această săptămână. Vom vedea și în cazul lui, până sâmbătă, dacă va face parte din lotul pentru meciul cu Balotești. Cred că e pregătit undeva la 80%. Până la urmă, meciurile îți dau ritmul de joc și tonusul de care ai nevoie în meciuri. El s-a antrenat tot timpul alături de noi, dar duce lipsă de meciuri, din păcate. Rămâne acum să-l integrăm și să își intre în ritmul de joc”, a mai spus Bogdan Andone.

Partida Politehnica Timișoara – CS Balotești va avea loc sâmbătă, de la ora 16:00, pe arena „Știința”. Meciul nu va fi televizat.

About Gabriel Toth

Leave a Reply