Politehnica își începe periplul în zona capitalei! Mâine, meci cu Metaloglobus

Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Politehnica Timișoara a intrat într-o săptămână extrem de încărcată, pe care o va petrece, aproape în totalitate, în zona capitalei. Mâine, la ora 15:00, e programat jocul cu Metaloglobus București, care contează pentru etapa a 23-a, amânată la începutul acestei luni din cauza ninsorilor abundente din întreaga țară.

Antrenorul alb-violeților, Antonio Foale, e încrezător că elevii săi vor reuși o prestație bună mâine, în Pantelimon, și că își vor lua revanșa pentru înfrângerea din tur, de pe „Știința”. În luna august, bucureștenii s-au impus cu 2-0 la Timișoara, prin reușitele lui Ghenovici (44) și Robu (90+1), la capătul unui meci în care alb-violeții au ratat o sumedenie de ocazii clare de gol.

„Ne pregătim pentru următoarele jocuri. Meciul cu Metaloglobus va fi la fel ca toate celelalte, la care vom face tot posibilul pentru a câștiga. În tur, eu cred că Zeița Fortuna a fost de partea lor. Dar știți cum e, norocul, la fel ca ghinionul, nu poate dura la nesfârșit. Vom avea probabil tot lotul la dispoziție, însă rămâne incert Giuricici, după accidentarea pe care a suferit-o săptămâna trecută”, a declarat Antonio Foale.

Delegația timișoreană nu va reveni acasă după jocul de mâine, urmând să rămână cantonată la Snagov. Asta deoarece sâmbătă, la ora 11:00, va disputa un nou joc aproape de București, pe terenul lui CS Balotești.

„Vom rămâne la Snagov, acolo unde ni s-a asigurat și teren de antrenament. Ne vom întoarce de acolo după meciul cu Balotești”, a precizat Antonio Foale.

Să spunem că, din această iarnă, Metaloglobus e antrenată de Alin Chița, fost fundaș al Politehnicii Timișoara. În sezonul 2000/2001, acesta a bifat 27 de meciuri și 5 goluri în eșalonul secund pentru alb-violeți, sosind pe Bega pe filiera Dacia Pitești. În cariera de jucător a mai evoluat la FC Argeș, UTA, Tianjin TEDA, Juventus București și Al-Faisaly. În calitate de antrenor principal le-a pregătit pe Juventus București, Unirea Bascov și Național Sebiș, fiind secund la CS Mioveni, Dinamo București și FC Voluntari.

Partida Metaloglobus București – Politehnica Timișoara va avea loc mâine, de la ora 15:00, pe terenul din cartierul Pantelimon din capitală.

About Gabriel Toth

Leave a Reply