Planuri schimbate la CH Politehnica! S-a renunțat la cantonament

handbal1
CH Politehnica se va pregăti pe plan local până la începerea noului sezon. Dificultatea de rezolvare a vizelor de Ungaria pentru jucătorii străini a constituit motivul principal al renunțării la stagiul de la Debrecen, ce ar fi trebuit să înceapă mâine. Totuși, alb-violeții vor disputa, la începutul lunii august două partide de verificare în țara vecină.

Handbaliștii de la CH Politehnica se vor pregăti la Timișoara pentru sezonul 2013/2014. Mâine ar fi fost programată plecarea către Debrecen, tradiționala locație de cantonament a alb-violeților, dar probleme de ordin birocratic au determinat conducerea clubului să renunțe la acest stagiu de pregătire. „Motivul principal îl constituie obţinerea greoaie a vizelor pentru jucătorii străini, care să meargă în catonamentul din Ungaria”, a afirmat antrenorul grupării timișorene, Constantin Ștefan.

CH Politehnica are în acest moment trei jucători străini în lot. Pe lângă Irakli Chikovani și Zarko Petkovic, alb-violeții se bazează și pe rusul Denis Kaftin, testat în ultima perioadă de Constantin Ștefan. Polivalentul jucător provenit de la cunoscuta grupare Kaustik Volgograd a fost preferat ucraineanului Sergii Lyubchenko, aflat la rândul său în probe săptămâna trecută la Timișoara.

Până la finalul lunii iulie, handbaliștii timișoreni vor efectua câte două ședințe de pregătire pe zi. Dimineață se lucrează la  factorul fizic, pe „Știința”, iar după-amiază cu mingea, în sala „Constantin Jude”. Începutul lunii august va aduce și primele jocuri de verificare pentru CH Politehnica: în 2 august pe terenul prim-divizionarei maghiare din Oroshaza, pe 7 și 8 august pe teren propriu cu Vojvodina Novi Sad, iar pe 10 august înapoi în Ungaria, pe terenul vicecampioanei Pick Szeged.

About Gabriel Toth

Leave a Reply