Obiectiv reconfigurat: „Țintim locul 1”

Poli Timișoara a reușit miercuri să promoveze din punct de vedere sportiv în Liga i, însă acest lucru nu-i lasă pe alb-violeți fără obiectiv. Valentin Velcea le-a trasat sarcina de a ataca prima poziție din B2, pentru a desăvârși munca din acest sezon.

Tehnicianul polist își felicită jucătorii pentru performanța de a-și a sigura din punct de vedere sportiv locul în primul eșalon. „Nu Velcea e promovat, ci Poli Timișoara. Cu acești jucători minunați, care de-a lungul unui an competițional, cu multele probleme care sunt transparente, au reușit o performanță de a promova. Sunt mândru de tot ceea ce am realizat ca antrenor, poate că mai mult mă bucur că am spălat imaginea proastă pe care o aveau unii față de mine. Acum le-am făcut dovada că suntem o echipă ce merită în prima ligă. Mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și celor care n-au avut. Ceea ce a depins de noi, am făcut”, a declarat Velcea.

Poli va încerca, până la finalul sezonului, să-și îmbunătățească poziția în clasament și să-i „sufle” prima poziție celor de la Gloria Bistrița. Pentru a-și responsabiliza jucătorii, Valentin Velcea a decis să nu îi țină în cantonament înaintea meciului cu Juventus București și are încredere că aceștia își vor organiza progeramul în mod responsabil. „Pe mai departe îmi doresc să terminăm pe primul loc. Există această posibilitate și vreau să o fructific la maximum. Important e să concretizăm tot ce am început, deoarece spuneam că nu sunt adeptul lucrurilor făcute pe jumătate.  Îmi doresc să rămânem la fel de modești și muncitori și cred că vom reuși. La meciul de sâmbătă sunt sigur că jucătorii vor fi foarte conștienți și vor cunoaște importanța meciului, tocmai în ideea de a termina pe locul 1. Pentru a responsabiliza jucătorii, nu vom intra în cantonament. Trebuie să își facă singuri un program profesionist”, a explicat Velcea.

Szalkai își pregătește debutul

Dacă la jocul de săptămâna trecut, cu Mureșul Deva, Alex Boștină a debutat la prima echipă, în partida de mâine, cu Juventus București, va fi promovat de la echipa a doua mijlocașul Robert Szalkai. „Meciul de mâine nu va fi unul de vacanță, ci unul deschis. Chiar dacă jucăm cu o echipă retrogradată, voi încerca să aduc în lot unii jucători care n-au jucat până acum. Încerc să conturez o echipă care poate în noua reorganizare a clubului va putea fi familiarizată cu performanța. Nu ne dorim decât o vreme frumoasă și multă lume la stadion”, a mai spus Velcea.

Partida dintre Poli Timișoara și Juventus București va avea loc mâine, de la ora 11, pe stadionul „Dan Păltinișanu”. Biletele pentru partida din runda cu numărul 28 au fost puse  în vânzare astăzi, la prețurile obișnuite din acest sezon: 8 lei la peluze și 12 lei la tribuneie I și II.

About Gabriel Toth

Leave a Reply