Modificare de program pentru ASU Poli! Vineri, la Giroc

45956_524903414260792_1428725315_n
ASU Poli își va disputa vineri partida cu CS Giroc, meci contând pentru etapa a 10-a a Ligii a IV-a. Deși formația pregătită de Orlando Trandu își joacă partidele de acasă sâmbătă dimineața, aceasta a acceptat devansarea meciului, pentru ca fanii alb-violeți să poată asista și la semifinala Superligii de rugby.

ASU Poli a reușit să devanseze meciul din runda a 10-a, de pe terenul lui CS Giroc. Cum meciul a fost programat inițial pentru sâmbătă, la ora obișnuită, 11, fanii ce ar fi urmat gruparea alb-violetă în această deplasare ar fi ratat semifinala Superligii de rugby, dintre RCM Timișoara și Farul Constanța, meci programat în aceeași zi, de la ora 10. S-a ajuns însă la un conses cu oficialii echipei girocane, astfel că disputa directă se va consuma vineri, cu începere de la ora 17.

O săptămână plină și pentru echipa a doua a clubului alb-violet. ASU Poli II va disputa în această după amiază, de la ora 17, partida din runda a patra a Campionatului Municipal, cu Avicola Buziaș. Miercuri, tot la Baza 2, jucătorii lui Antonio Foale vor juca și restanța cu Electrica Timișoara, joc ce contează pentru etapa a treia. Meciul ar fi trebuit să se dispute marțea trecută, dar datorită intermediarei programate în Liga a IV-a, acesta a fost amânat.

About Gabriel Toth