Liga a III-a | Mama Mia triumfă sub furnale; continuă seria neagră pentru Deva și Ineu

12122467_989489304449260_318163391399507565_n

Hunedoara, stopată acasă de Mama Mia (Foto: corvinul 1921.ro)

Etapa a 6-a a din C4 a complicat și mai mult lupta pentru supremație. Mama Mia Becicherecu Mic a obținut trei puncte prețioase, chiar în fieful Hunedoarei, astfel că lider rămâne Sebișul, cu 13 puncte, urmată de nu mai puțin de patru formații cu câte 12 puncte agonisite. Le urmează Performanța Ighiu, care își continuă urcușul, deși nimeni n-a introdus-o în calculele promovării.

FC Hunedoara – Mama Mia 0-2

Trupa lui Sorin Bălu își continuă seria pozitivă. Deși lipsiți de căpitanul Telescu, suspendat, dar și cu unele probleme de sănătate la nivelul lotului deplasat (Silaghi, răcit). cei de la Mama Mia nu se dezmint și bifează a patra victorie consecutivă în campionat, chiar la Hunedoara, pe terenul formației care înaintea startului de campionat era considerată principala candidată la promovare.

Bârză a deschis scorul pentru timișeni în minutul 27, pentru ca Silaghi să securizeze victoria, în minutul 67. Un meci tensionat, în care gazdele au acuzat vehement arbitrajul Teodorei Albon.

FC Hunedoara (antrenor Victor Roșca): Raț – Ciucurescu, Maghici, Mardare, Petresc – Ionicescu, Simionov, Bozian, Drăgoescu – Tecsi (cpt.), Ursachi. Au mai intrat C. Creciunesc, D. Creciunesc și Trășcan.

Mama Mia Becicherecu Mic (antrenor Sorin Bălu): Culda – Motreanu, Artimon, Todorov, Negruț – Z. Radu, Zurbagiu (cpt.), Luță, Niță – Nicoară, Bârză. Au mai intrat Silaghi, Mărginean, Tăbăcaru și Cioancă.

himcinschi

Trupa fostului „leopard” Adorian Himcinschi își continuă urcușul în clasament (Foto: ziarulunirea.ro)

Performanța Ighiu – Cetate Deva 2-0

Una dintre grupările neluate în seamă în momentul în care se înșiră potențialele candidate la promovare e Performanța Ighiu. O nou-promovată dintr-o localitate mică, din județul Alba, nu părea să sperie pe nimeni înaintea startului de campionat. Dar iată, după șase etape, băieții fostului fundaș de la CFR Timișoara, Adorian Himcinschi, sunt la două puncte de lider!

Ultima ispravă a ardelenilor s-a consemnat ieri, pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia, unde au reușit să răpună o altă nou-promovată, Cetate Deva. Bărculeț în minutul 28 și Romică David, în minutul 83, au semnat golurile victoriei pentru Ighiu. Cât despre Deva, e greu de preconizat cum se va reuși ieșirea din criza acută de rezultate.

Performanța Ighiu (antrenor Adorian Himcinschi): R. Bodea – Rodean, Ov. Turuș, Potopea, Al. Giurgiu, R. Moga, Negură, Buda, Bărculeț, R. David, S. Turuș. Au mai intrat Bălaș, Oniche, Fetița, Cornea.

Cetate Deva (antrenor Marius Sârbu): Iancău – Grunță, Dosan, Șumuțiu, Doboș – Șaucă, Boldea, J. Vajda, Budriș – Chelaru, D. Suciu. Au mai intrat Făgărășanu, Șoit și Lintaru.

***

sculici41

Ineul lui Cristian Sculici rămâne în posesia „lanternei roșii” (Foto: sportarad.ro)

Pentru CS Ineu pare o misiune imposibilă pasarea „lanternei roșii” cu care s-au procopsit de câteva etape. Băieții lui Cristian Sculici au comis-o din nou, în deplasarea de la Minerul Motru, o formație per total modestă a campionatului. Chiar și așa, gorjenii s-au impus spre finalul partidei, prin reușitele lui Tobă (min. 70) și Ghighilicea (min. 72 – penalti).

CS Ineu a aliniat următoarea formulă la Motru: Bujor – Popovici, Ciobanu, Wild, Hulbăr – Huțanu, Bier, Clej, Ciocan – Stănaia – Mașniță. Au mai intrat Tomuț, Filimon, Tudoroiu și Kocsis.

Iată rezultatele complete ale etapei a 6-a din C4:

CSM Lugoj – Metalurgistul Cugir 4-1
ACSO Filiași – Millenium Giarmata 0-2
Pandurii II Târgu Jiu – Măgura Cisnădie 2-2
Național Sebiș – CSU II Craiova 1-0
FC Hunedoara – Mama Mia Becicherecu Mic 0-2
Performanța Ighiu – CNS Cetate Deva 2-0
Minerul Motru – CS Ineu 2-0

ASU Politehnica a stat.

About Gabriel Toth

Leave a Reply