„Județ” | Schimbări în „colonia” de ex-poliști de la Seceani! A plecat Popoviciu, a sosit Făgețan

10320534_642217602529372_1232002668306759721_n

Fostul căpitan al lui ASU Politehnica, Tiberiu Popoviciu, s-a despărțit de AS Seceani și e în căutarea unui nou angajament

Liderul Seriei I din Campionatul Județean Timiș, AS Seceani, a început de o săptămână pregătirile, cu gândul promovării în eșalonul al patrulea. Nu lipsesc nici mișcările de trupe în lotul pregătit de Ioan Damșa, cel ce va avea la dispoziție și în retur trei foști jucători ai liderului din C4, ASU Politehnica.

În fruntea listei despărțirilor se regăsește Tiberiu Popoviciu. Fostul căpitan al lui ASU Politehnica și-a încheiat conturile cu echipa din Seceani, pentru care a evoluat cu succes în ultima jumătate de an. Colaborarea s-a încheiat la dorința jucătorului, care în acest moment își caută echipă. Tot la capitolul despărțiri, îi putem nota pe Viorel Ursu (plecat la AS Carani) și Mihai Roman (plecat în Germania).

În schimb, la Seceani a ajuns un alt fost alb-violet, Nicu Făgețan. Atacantul în vârstă de 31 de ani vine din… vecini, de la Orțișoara, comună de care aparține Seceani. În tur, el a înscris opt goluri în Liga a IV-a pentru Cocoșul lui Ghiță Chimiuc. Tot pe lista sosirilor se mai află Inoveanu (ex-Giarmata Vii), Irinel (Liebling) și doi juniori cu profil defensiv, de la LPS Banatul. Să precizăm că la Seceani mai evoluează, încă de anul trecut, alți doi foști poliști, portarul Flavius Muntean și fundașul de bandă Ioan Maranescu.

AS Seceani s-a reunit la începutul săptămânii trecute, iar sâmbătă a disputat deja un prim meci de verificare, în compania juniorilor republicani de la LPS Banatul, pregătiți de Tiberiu Brîndescu, în fața cărora s-au înclinat cu 4-1. Următorul test pentru băieții lui Ioan Damșa va fi duminică, împotriva Ripensiei Primavera. Printre adversarele din această iarnă ale trupei din Seceani se mai numără Ripensia Timișoara, Timișul Șag, CS Dumbrăvița și Progresul Ciacova.

Liderul din Seria I a început astăzi un mini-cantonament pe plan local, la Seceani, bazându-se pe un lot de 19 jucători.

About Gabriel Toth

Leave a Reply