Ionuț Coadă, optimist înaintea duelului cu ASA Târgu Mureș: „Sunt convins că mâine vom câștiga”

Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Ultima etapă a turului din Liga a II-a programează, pe „Știința”, un interesant duel de clasament între Politehnica Timișoara și ASA Târgu Mureș. Cele două formații sunt despărțite de un singur punct înaintea confruntării directe și ambele vin după o serie de rezultate pozitive. Optimismul domnește însă în tabăra alb-violetă, tânărul Ionuț Coadă fiind încrezător în victoria echipei sale.

„E un meci dificil pentru noi, dar sperăm ca atitudinea să își spună din nou cuvântul. Termenul de «echipă» trebuie să fie predominant! Din punctul meu de vedere, suntem într-o creștere de formă. Atitudinea, dorința de a câștiga, dorința de a trece peste cei de la ASA în clasament e foarte mare. Cu atât mai mult cu cât e final de tur, iar ultima impresie e importantă, chiar dacă se mai joacă și din retur două etape în acest an. Suntem motivați, avem încredere în puterile noastre și sunt convins că mâine vom câștiga. Suntem mai omogeni decât cei de la Târgu Mureș, traversăm o formă ascendentă și totul e în favoarea noastră”, a declarat Ionuț Coadă.

„Băieții în Ghete” se vor echipa, la meciul de mâine, într-un vestiar complet renovat și personalizat, cu ajutorul sponsorului principal al divizionarei secunde, De Construct Ind, și al partenerilor de la Qubix Furniture. Fotbaliștii sunt încântați de noul look al vestiarului: „E un lucru important pentru noi și le mulțumim suporterilor pentru acest gest”, a afirmat Ionuț Coadă, care confirmă și atmosfera bună din grup: „Atmosfera e, într-adevăr, foarte bună în vestiar, ținând cont de faptul că am câștigat ultimele două meciuri. Sperăm să o ținem tot așa și pe mai departe”.

Partida Politehnica Timișoara – ASA Târgu Mureș va avea loc mâine, de la ora 12:00, pe stadionul „Știința”, și va fi televizată de Digi Sport. Meciul va fi arbitrat de o brigadă condusă de Florin Mazilu (Satu Mare), asistat de Cristian Lucaci și Radu Despa (ambii din Baia Mare).

About Gabriel Toth

Leave a Reply