Gligore Czari, noul antrenor al lui CSU Poli


Rezultatele modeste din acest tur de campionat l-au costat postul pe Nedeljko Vuckovic. Conducerea lui CSU Poli a hotărât, de comun acord cu antrenorul sârb, rezilierea contractului, de echipă urmând să se ocupă Gligore Czari, tehnician lansat la UCM Reșița.

Eșecul de duminică, de la Suceava, a adus finalul colaborării dintre Nedeljko Vuckovic și CSU Poli. Antrenorul sârb își încheie cel de-al treilea mandat pe banca grupării alb-violete, început în primăvara lui 2011. Cu Vuckovic pe bancă, Politehnica a obținut singura calificare în cupele europene din ultimul deceniu, la finele ediției 2006/2007.

Conducerea secției de handbal a Politehnicii s-a orientat rapid și l-a „uns” principal pe Gligore Czari, tehnician lansat la UCM Reșița. Din calitate de antrenor secund, a contribuit la cele trei Cupe Challenge câștigate de cărășeni, iar ca principal, se poate lăuda cu o Cupă a României. Ultima oară, Gligore Czari l-a asistat pe Aihan Omer pe banca lui CS Caraș-Severin.

Gligore Czari își va oficializa debutul pe banca lui CSU Poli luni, atunci când alb-violeții vor evolua în deplasare la HC Odorhei. Fostul antrenor al Reșiței a semnat cu alb-violeții pe o perioadă de șase luni, cu opțiune de prelungire pe încă un an.

About Gabriel Toth

Leave a Reply