GALERIE FOTO | Galop de sănătate al campionilor: Timișoara Saracens – CSM Olimpia București 60-10

Timișoara Saracens s-a calificat fără probleme în semifinalele Cupei României la rugby, după ce a învins cu 60-10 (22-3), sâmbătă, în sferturi, pe CSM Olimpia București. Meciul disputat în Ronaț a fost fără istoric, timișorenii reușind nu mai puțin de zece eseuri, dintre care cinci transformate, în vreme ce oaspeții și-au obținut punctele dintr-un eseu, transformat, și fructificarea unei lovituri de pedeapsă.

De menționat că trei eseuri ale timișorenilor au fost izbutite de Vlăduț Zaharia, declarat și ”omul meciului”, transformările fiind ”semnate” Vali Calafeteanu. Pe lista marcatorilor s-au mai aflat Tangimana şi Shannon, care au culcat balonul în terenul de țintă de câte două ori, Umaga, Rose şi Căpăţână semnând la rândul lor câte o încercare.

Adversarul timișorenilor din semifinale va fi, cel mai probabil, Steaua București, care joacă astăzi, în ultimul sfert de finală, în compania Politehnicii Iași. Penultimul act va avea loc sâmbăta viitoare, tot cu Timișoara Saracens în calitate de gazdă, pentru ca în 21 mai, pe stadionul „Dan Păltinișanu”, să se decerneze Cupa României.

Vă oferim, mai jos, o galerie foto de la meciul de ieri, din Ronaț, realizată de fotoreporterul Constantin Duma (AGERPRES):

About Gabriel Toth

Leave a Reply