GALERIE FOTO | ASU Politehnica, în drumul spre titlu! Finaliștii Campionatului Național de Juniori D, premiați pe „Știința”

ASU Politehnica a încheiat turneul semifinal cu o înfrângere, 0-1 astăzi în fața echipei Kinder Sângerorgiu de Mureș, un rezultat ce nu a umbrit însă bucuria micilor alb-violeți. Generația 2003, pregătită de Iulian Prodana, e prima echipă a Centrului de Copii și Juniori a grupării timișorene ce obține o medalie la nivel național.

ASU Politehnica a pierdut ultimul meci al turneului, 0-1 astăzi, în fața celor de la Kinder Sângeorgiu de Mureș. Timișorenii, scăpați încă de ieri de presiunea rezultatului, au evoluat deinvolt și au controlat autoritar partida, însă au irosit cu ușurință ocazii importante în fața porții adverse. În prima repriză, Kuhn și Simedru au fost cei mai periculoși jucători ai alb-violeților, pentru ca în repriza secundă să iasă la rampă și Alexandru Rus, însă de fiecare dată s-a opus portarul ardelenilor, Denis Feier. În schimb, formația din Sângeorgiu de Mureș a dat lovitura la prima fază a reprizei secunde, prin Cătălin Avram, care a împins în plasă un balon respins în față de portarul Borbei.

ASU Politehnica (antrenor Iulian Prodana): Ciobanu – Tymos, Gașpar, Sturzu, Simedru, Icma, Oniceanu. Au mai intrat Borbei – Rus, Sandu, S. Dan, Brîndescu și Ursu.

Kinder Sângeorgiu de Mureș (antrenor Coriolan Pop Lupu): Feier – Săulean, Molnar, Ioja, Șuteu, Costea, Onețiu, Pogăcean, Avram. Au mai intrat Cucuiet, Mureșan, Osvath și El-Sawy.

La final, toate cele patru echipe participante au fost premiate, iar cel mai tehnic jucător al turneului a fost desemnat Mădălin Ursu, de la ASU Politehnica. Alb-violeții se pregătesc de finala Campionatului Național, ce va avea loc sâmbăta viitoare, la Buftea, unde vor lupta pentru titlu împotriva Viitorului Constanța.

Vă oferim, mai jos, o amplă galerie foto de la meciul de astăzi, realizată de Emanuel Titus Iliesi:

About Gabriel Toth

Leave a Reply