GALERIE FOTO | 95 de ani de Poli, marcați în cadru festiv

Familia alb-violetă a sărbătorit aseară 95 de ani de pasiune și dragoste pentru un simbol: Politehnica Timișoara. Sub această deviză s-au reunit, la sala ParkPlace, aproape de stadionul Știința, reprezentanți ai Universității Politehnica Timișoara, reprezentanți ai partenerilor și sponsorilor clubului, membrii cotizanți, precum și fotbaliștii divizionarei secunde Politehnica Timișoara.

Unul dintre invitații de marcă ai evenimentului a fost prof. univ. dr. ing. Ioan Carțiș, unul dintre cei care se identifică cu Politehnica Timișoara, fiind omul care a condus destinele clubului în mai multe rânduri. De altfel, secția de fotbal actuală a clubului sportiv universitar, care evoluează în acest sezon în eșalonul secund, a fost înființată în 2002, în vremea în care Ioan Carțiș era rector al Universității Politehnica.

În cadrul evenimentului, AST Druckeria și clubul de fotbal Politehnica Timișoara au oferit patru premii unor copii extraordinari, care obțin rezultate remarcabile în sport. Surorile Aisha si Shaira Pera (karate, fotbal), Anca Todoni (tenis) și Mara Romoniță (tenis, balet) au primit distincții și premii din partea organizatorilor. De asemenea Universitatea Politehnica Timișoara, prin Rectorul prof. univ. dr. ing. Viorel Șerban a primit un premiu pentru toată implicarea în sportul academic și pentru susținerea reconstrucției Politehnicii Timișoara. Prof. univ. dr. ing. Nicolae Neguț, președintele Asociației Sportive Universitare a primit un premiu pentru întreaga activitatea în domeniul sportului universitar depusă în cei aproape 30 de ani în care a stat alături de Politehnica.

Evenimentul s-a încheiat cu un moment de distincții oferite de către AST Druckeria și Politehnica Timișoara tuturor sponsorilor și partenerilor clubului, cei care pun umărul în mod activ la bunul mers al Politehnicii.

Vă prezentăm o amplă galerie foto de la evenimentul de aseară, realizată de Emanuel Titus Ilieși:

About Gabriel Toth

Leave a Reply