FOTO: Din nou scor fluviu într-un derby timişorean:ASU Politehnica – Auto 7-0

ASU Politehnica nu a avut emoţii în faţa ultimei clasate, Auto Timişoara. Deşi în prima repiză, trupa din Freidorf s-a descurcat destul de bine în apărare, partea secundă şi mai ales finalul au reprezentat un veritabil galop de sănătate pentru alb-violeţi, care punctează şi la golaveraj, menţinându-şi şi distanţa de patru puncte faţă de Ripensia.
Deschiderea de scor a venit în minutul 7, la prima fază periculoasă de atac a “studenţilor”, Vucea aflându-se la finalizare. Scorul pauzei, 2-0, avea să fie stabilit de vârful împins Tavi Drăghici, în minutul 35. Aceleşi Drăghici a punctat şi în debutul reprizei dsecunde, atunci când a speculat o greşeală a fundaşului Antemie şi a înscris din apropiere. Spre final, experimentatul atacant i-a lăsat locul lui Alex Rus, iar tânărul fotbalist şi-a copiat colegul. “Dublă”, în minutele 82 şi 88. Alb-violeţii nu s-au oprit nici în prelungiri, când au mai punctat de două ori, prin Budur, în minutul 90+1, şi prin Cosmin Ion, în minutul 90+4, ambii aflându-se la primele goluri pentru Politehnica.


ASU Politehnica (antrenor Sorin Brîndescu): Burtic – Contescu, Gălan, Gavriluţă, Taub – Naidin, Rebenciuc – Ghinescu, Stancu, Vucea – Drăghici. Au mai intrat Ilie, Rus, Budur şi C. Ion.

Auto Timişoara (antrenor Andrei Militaru): Ilie – Pitic, Cine, Schipor, Antemie, L. Ignea, Formagiu, Berar, Negru, Cădariu, Boldea. Au mai intrat Câmpan, Staicu, Luminosu şi Ghiorbe.

Reacţii la cald

“Ne aşteptam la o victorie, nu se punea problema să nu câştigăm acest joc, din punctul nostru de vedere.În prima repriză, cei de la Auto s-au ţinut mai bine, iar noi am fost destul de lenţi în construcţie. Ne-a lipsit agresivitatea, nu am făcut pressing. Dar cu trecerea timpului, viteza de joc a crescut, iar cei de la Auto au căzut. Nu mi-a fost greu să îi ţin pe băieţi cu picioarele pe pământ. Imediat după meciul cu Ripensia, am discutat despre acest aspect, băieţii au dat dovadă de maturitate, s-au respectat pe ei şi îi felicit pe această cale. Sperăm să păstrăm această atitudine”. (Sorin Brîndescu, antrenor ASU Politehnica)

“Un meci fără istoric. Nu sunt prea multe de spus la acest scor. Eu le urez succes, să promoveze, pentru că sunt o echbipă foarte bună. Noi sperăm până în ultima clipă la salvare. Cât timp mai avem şanse matematice, sperăm. E foarte greu.. Avem şi un program foarte greu. Ne pare foarte rău de punctele pierdute săptămâna trecută cu Girocul, un joc pe care meritam să îl câştigăm”. (Harald Pinzhoffer, preşedinte Auto)

About Gabriel Toth

Comments

Leave a Reply