Florin Marin, după eșecul Mioveniului de pe „Știința”: „Am început jocul cu teamă”

Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Moment nefast pentru CS Mioveni. Formația care în ultimii ani s-a remarcat în primul rând printr-o apărare foarte exactă a pierdut astăzi al doilea joc la rând, iar golaverajul general al ultimelor 180 de minute e 0-5! Astăzi, pe „Știința”, Politehnica Timișoara s-a impus cu 1-0 în fața galben-verzilor din județul Argeș, în urma unei reușite superbe semnate de tânărul Deian Sorescu.

Antrenorul vizitatorilor, Florin Marin, consideră că diferența s-a făcut în prima repriză, în care jocul elevilor săi nu s-a legat deloc.

„Am făcut o primă repriză slabă. Politehnica ne-a fost superioară, în primul rând ca atitudine, jucătorii lor au fost mult mai agresivi astăzi. Am primit gol cu mare ușurință, după o greșeală colectivă. La pauză, am făcut câteva modificări, am dominat jocul, dar haotic, fără să ne creăm situații mari de a înscrie. Îi felicit pe cei de la Poli pentru această victorie”, a spus Florin Marin.

Tehnicianul Mioveniului a afirmat că echipa sa nu își propune, deocamdată, promovarea în Liga I. „Obiectivul nostru pentru acest sezon e construirea unei echipe. Dar acest lucru se poate realiza doar pe fondul unor rezultate pozitive, nicidecum cu rezultate negative”, a afirmat Florin Marin, care e de părere că în jocul elevilor săi s-au simțit urmările înfrângerii drastice din runda precedentă, 0-4, pe teren propriu, cu Pandurii Târgu Jiu: „Se poate spune și acest lucru… Am venit la Timișoara după un eșec usturător pe teren propriu. Am început jocul cu teamă, am făcut o primă repriză slabă și acolo s-a decis și soarta meciului de astăzi”.

Un start de sezon extrem de interesant în Liga a II-a, fapt confirmat și de Florin Marin, care nu se poate pronunța, pentru moment, asupra formațiilor care vor ataca promovarea pe prima scenă.

„În acest moment, sunt doar șase etape scurse, astfel că nu mă pot pronunța exact. Ați văzut că sunt rezultate surprinzătoare, echipe care au realizat transferuri bune, care au adus jucători din Liga I, nu reușesc să obțină rezultate pozitive. În continuare, cred că va fi o luptă deschisă”, a conchis Florin Marin.

About Gabriel Toth

Leave a Reply