Dunărea Călărași sosește pe Bega cu gândul la eșecul din tur: „Ne-au pus mari probleme”

Politehnica Timișoara va primi, mâine după-amiază, vizita Dunării Călărași, în ultimul joc programat pe stadionul „Știința” în acest sezon competițional. Alb-violeții s-au impus în disputa din tur, cu 3-2, printr-un gol marcat în prelungiri de Bădăuță. Antrenorul grupării de la Dunăre, Adrian Mihalcea, nu a uitat eșecul suferit în propriul fief în fața timișorenilor și mizează pe forma bună din această primăvară a elevilor săi pentru partida de mâine.

Antrenorul Dunării Călărași privește cu precauție duelul de mâine, de pe „Știința”, ținând seama de rezultatele pozitive înregistrate de Politehnica în ultima perioadă, mai cu seamă succesul de miercurea trecută în fața proaspetei promovate în Liga I, Juventus București.

„Vom juca împotriva unei echipe care în ultimele etape a arătat o formă sportivă foarte bună. Politehnica e o formaţie muncitoare care a furnizat una din surprizele campionatului învingând recent liderul, Juventus. În tur, ne-a pus mari probleme învingând cu 3-2. Vom trata meciul cu maximă seriozitate ţinând cont de faptul că ne dorim să continuăm seria de victorii”, a declarat Adrian Mihalcea, citat de site-ul oficial al clubului.

Formația din Călărași are două absențe certe pentru jocul de la Timișoara. E vorba despre mijlocașul Alexandru Avram și atacantul Valentin Balint, ambii accidentați. Momentan, e sub semnul întrebării prezența pe teren a fundașului Silviu Matei.

„Avem probleme de lot. Pe lângă Balint şi Avram, accidentaţi, a apărut în ultima săptămână o problemă cu Matei, el avâd o răceală puternică. El e cu semnul întrebării până la ora meciului. În rest, ceilalţi sunt apţi, conectaţi, încrezători în obţinerea unei victorii”, a mai spus Mihalcea.

Partida Politehnica Timișoara – Dunărea Călărași, din etapa a 33-a a ligii secunde, va avea loc mâine, de la ora 17:00, pe „Știința”. Meciul va fi transmis în format video pe site-ul radiotimisoara.ro, iar stream-ul va fi disponibil și în aplicația pentru dispozitive mobile inteligente „Politehnica Timișoara”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply