Cristian Sculici: „Fotbalul se joacă pe goluri, nu pe impresia artistică”

© Emanuel Titus Iliesi

© Emanuel Titus Iliesi

CS Ineu a pierdut ieri, în prelungiri meciul de pe teren propriu, cu liderul din C4, ASU Politehnica. Gruparea din Țara Zarandului își întrerupe astfel un record de invincibilitate remarcabil pe propriul teren, acolo unde nicio echipă nu reușise să se impună de mai bine de șapte luni, și nici măcar să marcheze în 2016.

Antrenorul grupării din Ineu, Cristian Sculici, s-a arătat dezamăgit de rezultat, considerând că echipa sa a avut o prestație mai bună decât ASU Politehnica.

„Din păcate, noi nu am reușit să înscriem la ocaziile pe care ni le-am creat, iar Poli a reușit să marcheze la… nici nu știu dacă pot să o numesc ocazie, în prelungiri. Dar până la urmă, acesta e fotbalul, ei au luat toate cele trei puncte. Fotbalul se joacă pe goluri, nu pe impresia artistică”, ne-a declarat Sculici.

CS Ineu nu mai pierduse acasă de mai bine de șapte luni și jumătate, din 26 septembrie, atunci când Ighiul câștiga în Țara Zarandului cu 4-0. În plus, ultimul gol reușit la Ineu de oaspeți l-am consemnat tot în 2015, pe 28 noiembrie, atunci când gazdele s-au impus cu 3-1 în fața lui CSM Lugoj. Recordul de invincibilitate de pe propriul teren al arădenilor a fost însă zdruncinat ieri, de reușita norocoasă a lui Gălan, din minutul 90+2.

„Acestea sunt chestiuni de statistică. Îmi pare mai mult rău pentru jocul pe care l-am făcut, pentru munca pe care au depus-o băieții. Din păcate, nu am fost mai concentrați la finalizare și așa a venit golul din minutul 92”, ne-a mai spus Sculici.

Meciul de ieri s-a desfășurat în condiții vitrege, pe o ploaie torențială în prima repriză, care a afectat considerabil starea terenului. „Ambele echipe joacă pe același teren, dar de data aceasta, noi am fost echipa gazdă și trebuia să construim. Nu am prea reușit, deoarece știam că Poli e un adversar bun. Terenul, dacă a încurcat pe cineva, cred că a încurcat pe toată lumea”, a afirmat Sculici, pe marginea acestui aspect.

Prin victoria de ieri, de la Ineu, ASU Politehnica a luat o opțiune serioasă pentru promovarea în cel de-al doilea eșalon. Cu toate acestea, Cristian Sculici s-a arătat dezinteresat de lupta din vârful clasamentului.

„Sincer, nici nu mă interesează lupta pentru promovare. Pentru mine nu a fost un meci special, a fost unul ca oricare altul. Noi așa vom trata fiecare joc. Ne dorim să câștigăm, important e să și putem. Cu Poli, din păcate, nu am putut”, ne-a mai spus Cristian Sculici.

About Gabriel Toth

Leave a Reply