Claudiu Mocioi: „O remiză ar fi fost mai echitabilă”

©  Emanuel Titus Iliesi

© Emanuel Titus Iliesi

Pandurii II Târgu Jiu a pierdut abia al doilea joc pe teren propriu din acest sezon. Ieri, pe Stadionul Tineretului din Rovinari, „satelitul” prim-divizionarei din Gorj a cedat cu 1-0 disputa cu ASU Politehnica. La final, antrenorul gazdelor, Claudiu Mocioi, a declarat că rezultatul e injust, reclamând și câteva faze controversate, pe care brigada condusă de Teodora Albon le-ar fi judecat în favoarea oaspeților.

ASU Politehnica s-a impus la Rovinari cu 1-0, printr-un gol marcat de Bădăuță dintr-un presupus ofsaid, reclamat la final de tehnicianul gorjenilor. De altfel, aceasta a fost doar una dintre fazele litigioase în opinia lui Claudiu Mocioi, care consideră că echipa sa a fost privată, în repriza a doua, de un penalti și un gol valabil, marcat în minutul 89 de căpitanul Cocină, dar anulat pe motiv de ofsaid.

„Nu știu dacă a fost un meci echilibrat, pentru că eu zic că am dominat jocul. N-aș vrea să mă leg de arbitraj, dar am înțeles că la golul lui Poli a fost ofsaid, în vreme ce nouă, din ce am înțeles, ni s-a anulat eronat golul. În plus, a mai fost și un henț nesancționat în careul lui Poli, deci un penalty neacordat pentru noi. Eu zic că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil astăzi. Poli nu a fost cu nimic peste noi. Am mai declarat, e o echipă frumoasă, e echipa Timișoarei, și chiar mi-aș dori să promoveze.Dar astăzi, rezultatul nu a fost echitabil”, ne-a declarat, după meciul de ieri, Claudiu Mocioi.

Tehnicianul gazdelor s-a declarat, de asemenea, mulțumit de atitudinea elevilor săi. „Am fost mulțumit de atitudinea jucătorilor mei, care s-au îndeplinit bine de sarcini, dar uneori apar aceste greșeli ale arbitrilor, care nu fac bine fotbalului. Mai ales că noi avem o echipă foarte tânără”, ne-a mai spus Mocioi.

ASU Politehnica e doar a doua echipă care se impune pe terenul din Rovinari în actualul sezon. Anterior, doar Cetate Deva reușise o victorie în fieful tinerilor „panduri”, 2-1, în runda a treia a returului.

About Gabriel Toth

Leave a Reply