CH Poli trece la pas de „lanterna” din Galați: 41-21 și al treilea succes la rând

12049663_544259589072778_6841655413028114735_nHandbaliștii de la CH Poli au avut parte de un antrenament cu public în jocul de ieri, de pe teren propriu, în fața modestei Danubius Galați. Alb-violeții au reușit scorul campionatului în fața singurei formații care n-a reușit să acumuleze vreun punct în acest sezon.

Antrenorul timișorenilor, Pero Milosevic, i-a menajat pe Zlatko Daskaloski și Marko Pejovic, în vreme ce nici Leordean n-a fost în lot, din cauza unei accidentări de ultimă oră. Chiar și în aceste condiții, meciul cu Danubius Galați a fost, practic, fără istoric. E suficient să consemnăm scorul pauzei: 23-8 pentru timișoreni.

Victorie, așadar, la 20 de puncte diferență pentru CH Poli, cea mai mare înregistrată în această ediție a Ligii Naționale. O gură de aer proaspăt pentru alb-violeți, pentru care urmează o serie de trei partide dificile: în deplasare la Călărași, acasă cu Energia Târgu Jiu și, din nou în deplasare, la Reșița.

Demis Grigoraș a fost cel mai prolific marcator al timișorenilor, cu 11 goluri, urmat de Timofte 5, Chikovani 4, Halcă 4, L. Ștefan 4, Santeiu 3, Lasica 3, Păiuș 3, Szentpeteri 2, Furak 2. De partea cealaltă, Galațiul a reușit cele mai multe goluri prin Ciobanu – 8 și Cristescu – 5.

„Sunt fericit pentru că toți coechipierii și-au dat silința în teren la acest meci. Ne bucurăm pentru victorie, e încă un pas înainte spre îndeplinirea obiectivului nostru, care e calificarea în play-off. Ne-am pregătit foarte bine în această săptămână și, chiar dacă în unele momente am resimțit oboseala, am trecut peste ea prin dăruire. Ne gândim deja la deplasare de la Călărași, acolo unde ne dorim să câștigăm”, a spus pivotul Leonard Ștefan, unul dintre remarcații de ieri, de la CH Poli.

About Gabriel Toth

Leave a Reply