CH Poli, sigură de locul 7, după 26-24 pe terenul Stelei

DSC_2839

CH Poli și-a salvat în play-out un sezon ce părea complet ratat. Elevii lui Constantin Ștefan au bifat astăzi cea de-a treia victorie consecutivă din grupa 7-9, scor 26-24, în deplasare, cu Steaua, și își asigură din punct de vedere matematic poziția a șaptea în actualul sezon.

Alb-violeții au început să lege victorii în partea finală a unui sezon care, la un moment dat, părea să ducă spre liga secundă. Handbaliștii timișoreni au trecut de barajul cu rivala bănățeană CS Caraș-Severin, demonstrându-și apoi forma bună în grupa 7-9, pe care au câștigat-o astăzi, prin victoria cu 26-24 pe terenul Stelei.

După un început mai bun al formației din capitală, alb-violeții s-au instalat la timona jocului și au intrat în avantaj la pauză, 15-13. Ecartul de două lungimi avea să fie păstrat până la final, asta deși la un moment dat timișorenii au avut un avans de chiar cinci goluri. Tabela sălii bucureștene „Apollo” a înghețat la 26-24 în favoarea „studenților”, care bifează a treia victorie la rând și nu mai pot pierde locul 7.

Interul rus Denis Kaftin a fost cel mai bun marcator al poliștilor, cu 8 goluri, urmat de Chikovani 5, Lela 5, Ursu 4 și Santeiu 4. Principalii marcatori ai Stelei au fost Vancea și Florea, cu câte 5 reușite.

CH Poli își va lua la revedere de la proprii susținători miercuri, cu un meci de palmares cu Minaur Baia Mare, programat să înceapă la ora 17, în sala „Constantin Jude”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply