CH Poli încheie cu o înfrângere anul 2014

calarasi ch poliCH Poli se întoarce învinsă de la Călărași, acolo unde duminică a disputat ultimul joc din acest an calendaristic, în fața localnicei Dunărea. Alb-violeții au prestat un joc bun în prima repriză, însă au plătit din nou tribut lipsei de concentrare pe faza ofensivă în partea secundă. S-a încheiat 28-25 pentru formația pregătită de Aihan Omer, iar play-off-ul se îndepărtează de timișoreni.

CH Poli a început bine meciul de la Călărași, în fața unei formații care, deși are statutul de nou-promovată, și-a construit rapid o imagine de „bestia nera”, mai ales pentru formațiile cu pretenții. Alb-violeții și-au făcut la rândul lor un obicei de a evolua consistent în fața unor formații în formă sau cu nume, însă doar până la un moment dat.

La Călărași, CH Poli a condus în primele 20 de minute, dar la pauză Dunărea avea să se regăsească în avantaj, 16-14. Gazdele aveau să își mărească avantajul în partea secundă, însă alb-violeții s-au apropiat pe final, la două goluri. În secvențele finale ale partidei, „studenții” au avut și un gol anulat, cel al pivotului Santeiu, care ar fi călcat semicercul, gazdele marcând golul victoriei imediat după repunere, prin Zakaciurin.

Cel mai prolific marcator al lui CH Poli a fost, din nou, experimentatul pivot Ghiță Irimescu, autor a 8 goluri. Au mai punctat pentru bănățeni Halcă 5, Timofte 4, Ciubotariu 2, Fenici 2, Leordean 2, Chikovani 1, Kaftin 1. De partea cealaltă, Alin Șania a fost principala gură de foc a Călărașiului, cu 10 goluri în cont, urmat de Mateaș 6 și Zakaciurin 5.

Pentru CH Poli urmează vacanța de iarnă, una ce nu se anunță însă prea liniștită, având în vedere ultimele rezultate, precum și amintirea punctelor scăpate printre degete de-a lungul toamnei, cu Bacăul, ori CSM București. Următorul meci oficial pentru handbaliștii timișoreni va avea loc la finele lunii ianuarie a anului viitor, pe teren propriu, cu vechea rivală, Minaur Baia Mare.

About Gabriel Toth

Leave a Reply