CH Poli, în fața unei deplasări de foc: „La Călărași, publicul a jucat mereu un rol important”

12049663_544259589072778_6841655413028114735_nHandbaliștii de la CH Poli se află într-o formă foarte bună, pe care vor încerca să o confirme și sâmbătă, în jocul din deplasare, cu Dunărea Călărași. Antrenorul alb-violeților, Pero Milosevic, îl consideră un duel de 6 puncte, în condițiile în care și gruparea pregătită de Aihan Omer țintește un loc în play-off.

Pero Milosevic, care împlinește chiar astăzi 54 de ani, speră ca elevii săi să reușească să-i facă un cadou frumos sâmbătă, la Călărași, deși admite că nu le va fi deloc ușor.

„Sper ca băieții să îmi ofere un cadou frumos. Dar nu va vi ușor. Respectăm echipa din Călărași, jucăm pe terenul ei, acolo unde publicul a jucat mereu un rol important. Au extreme bune, stau bine cu pivoții, cu portarii, au și un antrenor foarte bun. Dar noi sperăm să continuăm seria pozitivă. Fiind vorba de o contracandidată la un loc de play-off, va fi un joc de șase puncte. Trebuie să jucăm serios, să jucăm bine, la fel ca în ultimele partide. Știm că întâlnim o echipă experimentată, trebuie să ne apărăm cât mai bine”, a spus Milosevic.

Gruparea din Călărași e pregătită de unul dintre cei mai versați antrenori din Liga Națională, Aihan Omer. Deși a studiat cu atenție jocul echipei de la Dunăre, Pero Milosevic e de părere că elevii săi trebuie să se concentreze în primul rând pe respectarea propriei filosofii de joc.

„Trebuie să ne axăm în primul rând pe sistemul nostru, pe ceea ce trebuie noi să facem. Cum spuneam, Călărașiul are extreme bune, îl are pe Alin Șania, pe care l-am avut în Qatar, e un jucător bun, cu experiență, simte bine jocul de handbal. Dar filosofia noastră e să ne apărăm bine, să arătăm caracter în teren, să fim disciplinați tactic”, a mai spus Milosevic.

Unul dintre cei mai în formă jucători de la CH Poli în ultimele meciuri e portarul Răzvan Vâlceanu. Acesta a ținut bine poarta, după accidentarea lui Zlatko Daskaloski și speră să fie la fel de inspirat și în jocul de sâmbătă.

„Va fi un joc foarte dificil, pentru care ne-am pregătit toată săptămâna. Vom intra în teren pregătiți să dăm totul pentru cele 3 puncte. Cred că va fi o luptă directă pentru locul 6 cu Dunărea Călărași. Vreau să îi mulțumesc și domnului antrenor că mi-a dat șansa să apăr și sper să o fac la fel de bine și sâmbătă. Va fi greu, Aihan Omer e un antrenor foarte bun, pregătește jocul foarte bine. Dar sperăm ca noi să fi pregătit jocul mai bine decât dânsul”, a spus Vâlceanu.

Partida Dunărea Călărași – CH Poli Timișoara se va disputa sâmbătă, de la ora 12, fiind transmisă în direct de Digi Sport.

About Gabriel Toth

Leave a Reply