CFR Timișoara, încurcată de neprezentarea Reșiței

Fotbalul românesc oferă din ce în ce mai multe momente comice, indiferent de nivelul competiției. Astăzi ar fi trebuit să se desfășoare meciul dintre CFR Timișoara și Negrea Reșița, din prima ligă de fotbal feminin. Gazdele, brigada de arbitri și spectatorii s-au prezentat la stadion, nu însă și gruparea oaspete.

CFR Timișoara câștigă cu 3-0, la masa verde, meciul cu Negrea Reșița. Cele două grupări se înțeleseseră să dispute astăzi, în devans, partida din prima etapă a returului, asta după ce gruparea cărășeană a fost la un pas de excluderea din competiție. Reșițenii au avut însă alte planuri și nu au mai ajuns la Timișoara, spre stupefacția staff-ului alb-vișiniu.

„Sunt dezamăgit. E opțiunea fiecăruia ce face și n-aș vrea să comentez de ce n-au venit cei din Reșița. Ne-ar fi prins bine un antrenament astăzi. Cred că am fi câștigat și am fi oferit un spectacol frumos spectatorilor care au venit astăzi la stadion. Chiar nu mă așteptam la așa ceva”, a declarat antrenorul CFR-ului, Florin Bugar.

„Leopardele” par a fi victimele unor jocuri în spatele cortinei, care ar favoriza campioana Olimpia Cluj. „Ne încurcă foarte mult această situație, deoarece noi suntem într-o dispută foarte echilibrată cu echipa din Cluj. Suntem astfel în dezavantaj din punct de vedere al golaverajului. O victorie cu 3-0 în fața Reșiței ne va arunca sigur pe locul 2, în cazul în care, să zicem, pierdem cu 2-1 la Cluj, dar sper să nu fie cazul”, a mai spus Bugar.

Următorul joc pentru CFR Timișoara va avea loc la finalul săptămânii viitoare, atunci când la Gara Mare va sosi Independența Baia Mare.

About Gabriel Toth

Comments

  1. cstm says

    Poate echipa din Resita va fi iesi din competie si atunci rezultatele vor fi anulate si nu va mai exista avantaj la nici o echipa. Bine ar fi ca toate meciurile echipei feminine CFR sa se dispute dupa ora 11(adevarul e ca pentru multi e prea devreme pentru o zi de duminica), de exemplu ora 13, ca si azi … cred ca asa vor fi mai multi spectatori.

Leave a Reply