Boldur, următoarea destinație pentru ASU Poli


ASU Poli va evolua duminică la Boldur, în cadrul rundei a IX-a a Campionatului Județean. Partida nu se anunță a fi una foarte ușoară, în fața uneia dintre formațiile incomode ale Seriei a III-a.

ASU Poli va încerca să-și mențină recordul perfect din deplasare și după meciul de duminică, de la Boldur. Formația gazdă se anunță a fi un adversar imporevizibil, care alternează meciurile foarte bune cu rezultate catastrofale. De pildă, până în urmă cu două săptămâni, AS Boldur nu pierduse niciun punct în propriul fief, serie întreruptă însă de FC Bazoș, câștigătoare cu 8-2 în duelul din etapa a VII-a. După acest duș rece, alb-albaștrii au adus trei puncte de la Ictar-Budinț, unde s-au impus cu 3-2.

Tehnicianul Antonio Foale speră ca elevii săi să nu aibă parte de surprize neplăcute la Boldur și să își mai treacă în cont trei puncte. „Va fi un meci greu, dacă judecăm prin prisma clasamentului, dar noi vom merge la victorie, așa cum o facem la fiecare meci. Cred că vom reuși să câștigăm, dacă ne vom prezenta în efectiv complet. În acest moment, doar fiul meu, Mario, acuză o răceală, iar situația lui Rotariu nu o cunosc, pentru că n-a venit la niciunul dintre cele două antrenamente din această săptămână”, ne-a declarat Toni Foale.

Unul dintre principalii adversari pentru orice echipă la acest nivel e starea terenului, capitol la care cei din Boldur nu par să se prezinte prea bine. „Terenul de acolo nu arată foarte bine, e destul de denivelat, cu iarbă uscată. E și normal, după seceta pe care am traversat-o în această vară. Dar noi sper să ne adaptăm repede condițiilor de joc și să câștigăm”, ne-a mai spus Foale,

Peluza Sud a oferit astăzi și detaliile legate de deplasarea la Boldur. „Deplasarea poliştilor pentru meciul de duminică(14 octombrie), împotriva celor de la AS Boldur, se va face cu maşinile personale şi cu trenul. Întâlnirea celor care merg cu maşinile se face duminică la ora 14:30, în parcarea Brithouse (Calea Buziaşului, imediat după sensul giratoriu de la AEM). Pentru cei care doresc să se deplaseze cu trenul există varianta Timişoara Nord – Boldur (13:36 – 15:16, Regio 9616), cu întoarcere Boldur – Timişoara Nord (20:02 – 21:47, Regio 9619). Distribuiţi mesajul şi anunţaţi-vă prietenii!”, se arată în informarea Peluzei Sud.

Comuna Boldur e situată la 53 de kilometri de Timișoara și se află în apropierea drumului județean 592 Timișoara – Buziaș – Lugoj.

About Gabriel Toth

Leave a Reply