Bogdan Vrăjitoarea: „Poli merită cu prisosință promovarea”

bogdan-vrajitoareaCSU II Craiova a rezistat doar o repriză în fața liderului ASU Politehnica. Ieri, la Ișalnița, oltenii au condus cu 1-0 la pauză, dar au sfârșit învinși cu 2-1 de alb-violeți, care se apropie decisiv de liga secundă prin cele trei puncte culese din Bănie.

Antrenorul „satelitului” prim-divizionarei CSU Craiova, Bogdan Vrăjitoarea, consideră că tinerețea elevilor săi și-a spus cuvântul în meciul de ieri.

„E normal să nu îmi convină rezultatul, dar mă bucur că la acest meci au debutat alți doi copii în echipa noastră. Eu spun că a făcut o primă repriză foarte bună, dar tinerețea ne-a costat. Au fost greșeli individuale la ambele goluri din repriza a doua și așa s-a scris istoria acestui meci. Eu țin să o felicit pe Poli pentru victorie, e principala candidată la promovare. Noi rămânem cu obiectivele noastre…”, a declarat Vrăjitoarea.

După o primă repriză foarte bună reușită de doljeni, ASU Politehnica a pus stăpânire pe jumătatea de teren a gazdelor după pauză și a întors rezultatul.

„Am avut o echipă foarte, foarte tânără în teren, astfel că există fluctuații, nu doar de la meci la meci, ci de la repriză la repriză. Eu mă bucur, încă o dată, că au debutat alți tineri în echipă. Sper să învățăm din greșelile comise și să nu le mai repetăm. Sunt copii de viitor cu toții”, a explicat Vrăjitoarea.

Fostul atacant de primă divizie a ținut să-i felicite pe timișoreni, atât pentru succesul de ieri, cât și pentru atmosfera creată de fanii alb-violeți pe arena din Ișalnița.

„Nu cred că galeria lui Poli a pus o presiune atât de mare pe copii. Au o galerie frumoasă, foarte frumoasă, una dintre cele mai frumoase din țară. Eu cred că Poli merită cu prisosință promovarea. Noi ne-am făcut jocul nostru dar, din păcate, de această dată am pierdut”, a mai spus Vrăjitoarea.

CSU II Craiova nu s-a bazat pe niciun jucător de la prima echipă în partida de ieri, deși înaintea meciului circulau zvonuri că în lotul lui Bogdan Vrăjitoarea vor figura nume precum Andrei Herghelegiu sau Simion Măzărache.

Foto: ghidsportiv.ro

About Gabriel Toth

Leave a Reply