Bogdan Andone, după al treilea succes consecutiv al Politehnicii: „Băieții merită mult mai mult, din toate punctele de vedere”

Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Politehnica Timișoara a urcat pe locul 5 în Liga a II-a, după ce a reușit astăzi a treia victorie consecutivă, 3-0 cu ASA Târgu Murel, pe arena „Știința”. Un meci care l-a mulțumit pe deplin pe antrenorul Bogdan Andone, mai ales că adversarii de astăzi veneau după o serie bună, cu trei succese la rând.

„Țin să îi felicit pe jucător pentru acest rezultat. Chiar dacă jocul nu a fost unul extraordinar, au avut atitudine, au știut să fructifice situațiile pe care și le-au creat, au dat dovadă de maturitate. Mă bucur pentru Alin Ignea, pentru golul extraordinar pe care l-a marcat. Mă bucur, de asemenea, pentru Plămadă și Staicu, ambii intrați în repriza a doua, care au reușit să aducă un plus pe faza ofensivă. Mă bucur și pentru restul băieților, pentru că este al treilea meci consecutiv în care nu primim gol. Cum spuneam, sunt niște băieți care mucesc foarte mult, fac sacrificii și merită mult mai mult, din toate punctele de vedere”, a declarat Bogdan Andone.

Tehnicianul polist a vorbit și despre adversarul de astăzi, care traversa o formă bună.

„Târgu Mureș e o echipă cu jucători de calitate, jucători tineri, care vor să se afirme, jucători rapizi. A fost un meci dificil pentru noi. Ei veneau după trei victorii consecutive, în care au marcat zece goluri. Deci, e o echipă mai mult decât ofensivă și mă bucur că am reușit să o anihilăm, să nu o lăsăm să își creeze foarte multe situații. Însă cred că am dominat jocul, după un început echilibrat”, a declarat Bogdan Andone.

La finalul săptămânii viitoare, alb-violeții vor juca tot pe teren propriu, cu Dacia Unirea Brăila, în prima etapă a returului.

About Gabriel Toth

Leave a Reply