BCM Danzio a transferat un pivot din Liga Adriatică

644129_397638190303727_1217188570_n
BCM Danzio a mai reușit o mutare importantă pe piața transferurilor. Gruparea timișoreană a bătut palma cu Vedrana Kecojevic, o jucătoare bosniacă în vârstă de 22 de ani, ce evoluează pe postul de pivot. Ea vine să o înlocuiască pe Ana Vuksic, cea care a revenit inițial la echipă, însă e nevoită să se întoarcă în Serbia, datorită unor probleme personale.

BCM Danzio se fortifică sub panou. Vedrana Kecojevic e cel de-al doilea pivot sosit în această vară la Timișoara, după Milena Marjanovic. Jucătoarea bosniacă a fost adusă pentru a acoperi golul lăsat în echipă de Ana Vuksic, revenită în Serbia din motive personale.

În vârstă de 22 de ani, Kecoevic a evoluat în ultimul sezon Sloboda Novi Grad, grupare cu care a participat și în puternica Ligă Adriatică. În cele 18 meciuri disputate în această competiție, noua jucătoare a Timișoarei a reușit medii de 3.5 puncte, 1.3 recuperări și 0.3 pase decisive, petrecând în medie 17.3 minute pe parchet.

În sezonul următor, BCM Danzio va fi o combinată a școlii românești și acelei ex-iugoslave. Biljana Pesovic e singura stranieră rămasă din lotul de anul trecut, alături de ea mai venind în această vară Milana Zivadinovic, Milena Marjanovic și acum Vedrana Kecojevic.

BCM Danzio s-a întors din tradiționalul cantonament de la Ocna Șugatag și continuă pregătirile pe plan local. În această săptămână, va începe și seria meciurilor de pregătire, primul dintre ele fiind programat la Vârșeț.

About Gabriel Toth