BCM Danzio își încheie aventura în Cupa României, după 53-78 cu ICIM Arad

IMG_5291

Timișorencele (în negru-portocaliu) au pierdut „dubla” cu ICIM la o diferență totală de 64 de puncte! (Foto: sporttim.ro)

BCM Danzio a pierdut clar și returul duelului vestic din prima fază a Cupei României. Baschetbalistele pregătite de Bogdan Bulj au cedat la o diferență de 25 de puncte pe teren propriu în fața celor de la Goldiș ICIM Arad, scor 53-78, la capătul unui meci în care trupa de pe Mureș a deținut permanent controlul.

Lipsa de omogenitate și-a spus și astăzi cuvântul pentru BCM Danzio. Formația timișoreană a pierdut clar și returul disputei cu Goldiș ICIM Arad din Cupa României, după ce și sâmbătă, în manșa tur, cedase la Arad la 39 de puncte diferență.

Ecartul a fost de această dată mai mic în favoarea arădencelor – 25 de puncte – dar chiar și așa, BCM Danzio nu a fost în niciun moment în situația de a spera măcar la un succes de palmares în fața rivalei din vest.

Primul sfert s-a încheiat la o diferență de 5 puncte pentru ICIM, 17-12, care aproape că și-a dublat apoi ecartul până la pauza mare, când se înregistra 27-25 în favoarea vizitatoarelor. Diferența a continuat să crească și în jumătatea a doua a meciului, BCM Danzio nereușind să își adjudece nici măcar un sfert în această întâlnire. Tabela sălii „Constantin Jude” s-a oprit în cele din urmă la 78-53 în favoarea grupării de pe Mureș, care accede astfel în sferturile de finală ale Cupei României cu o diferență totală de 64 de puncte în „dubla” cu timișorencele.

Principala marcatoare pentru BCM Danzio a fost Carole Harris, americanca realizând chiar un „double-double”, cu 14 puncte și 11 recuperări. Au mai punctat pentru gazde Mitov 12 puncte, Jaksic 11, Dumitrache 11, Wilson 3 și ZIdaru 2. De partea cealaltă, Dyer a încheiat meciul cu 24 de puncte în cont, în vreme ce jucătoarea venită chiar de la BCM Danzio, Jefimija Karakasevic, s-a aflat în double-double, cu 13 puncte și 15 recuperări.

BCM Danzio va începe în weekend al șaptelea sezon consecutiv în Liga Națională, urmând a primi pe teren propriu vizita Universității Cluj.

About Gabriel Toth

Leave a Reply