BC Timișoara, în așteptarea meciului 5: „Sperăm ca fanii noștri să ne poarte spre calificare”

BC Timișoara – CSM București e singurul duel din prima fază a play-off-ului care are nevoie de 5 meciuri pentru a se tranșa. După victoria cu emoții de aseară, din „Arena de Baschet”, bănățenii vor încerca să-și adjudece calificarea în semifinale în meciul decisiv, ce va avea loc duminică, la ora 18, în sala „Constantin Jude”.

Timișorenii au avut o evoluție cât se poate de oscilantă în cele patru dueluri ale „sfertului” cu CSM București. Oboseala acumulată de-a lungul unui sezon dus pe trei fronturi începe să-și spună cuvântul, mai ales la oamenii de bază. „Am jucat ceea ce mă aşteptam, a fost cu totul alt meci. Apărarea a făcut diferenţa şi sunt bucuros că oamenii pe care ne-am bazat întreg sezonul – Jovanovic, Popescu, Archie – au confirmat, fiind bine sprijiniţi de Cuic. Îi felicit pe toţi băieţii pentru că s-au impus într-o atmosferă extrem de ostilă şi aici mă refer la tot ceea ce s-a întâmplat în Arena de Baschet. Privim deja spre meciul al cincilea de duminică de la Timişoara şi sperăm ca fanii noştri să ne poarte spre calificare”, a declarat președintele clubului, Leontin De Maio, după meciul de aseară, de la București.

Predrag Badnjarevic s-a arătat la rândul său mulțumit de prestația elevilor săi, de la care speră să dea dovadă de aceeași concentrare și în decisivul de duminică. „Am făcut un joc solid, organizat şi foarte disciplinat mai ales în apărare. Am controlat meciul în cea mai mare parte a sa şi în mod normal trebuia să câştigăm la 15 puncte diferenţă, lucru care din anumite motive nu s-a întâmplat. Noi cerem respect pentru tot ceea ce am făcut în acest campionat şi am făcut multe lucruri bune, iar în seara aceasta nu ni s-a arătat respect”, a spus tehnicianul sârb al Timișoarei.

Dacă va câștiga meciul de duminică, BC Timișoara va întâlni, în semifinalele Diviziei A, campioana en titre U Mobitelco Cluj, formație ce a obținut calificarea în dauna celor de la BC Mureș, scor 3-1 la general. Celelalte două echipe care au acces în penultima fază a competiției sunt Asesoft Ploiești, după 3-0 cu CSM Oradea, și Gaz Metan Mediaș, după 3-1 cu Energia Rovinari.

About Gabriel Toth

Comments

Leave a Reply