BC Timișoara, aproape de o eliminare timpurie: „Am repetat greșelile din primul joc”

Eșecul de ieri, de la București, i-a dezamăgit pe conducătorii celor de la BC Timișoara. Președintele Leontin De Maio spune că jocul a semănat, în mare măsură, cu cel pierdut săptămâna trecută la Timișoara, piesele importante din angrenajul echipei având din nou evoluții neașteptat de modeste.

Inconstanța și lipsa de concentrare îi pot costa scup pe „Leii din Banat”. Dacă parcursul din sezonul regulat era dătător de speranțe chiar pentru titlul de campioană, prestațiile slabe din meciurile 1 și 3 ale întâlnirii cu CSM București apropie formația timișoreană de o eliminare prematură din play-off. Jucătorii cu cotă au greșit inexplicabil și în meciul de ieri, din „Arena de Baschet”, astfel că partida de astăzi, de la ora 18, va fi jucată cu sabia lu Damocles asupra capului.

Am repetat greşelile din primul meci de la Timişoara. Parcă a fost o partidă trasă la indigo. Ne-am apărat slab, iar la construcţie ne-a lipsit luciditatea şi am pierdut multe mingi. Când faci atâtea greşeli lucrurile se precipită, apar greşelile şi reproşurile. Vom încerca să remontăm echipa, să facem uitate oboseala şi nereuşitele, ca să ducem seria în meciul decisiv”, a declarat Leontin De Maio, președintele clubului, pentru bctimisoara.ro.

Foto: bctimisoara.ro

Leave a Reply