BC Timba își încearcă norocul la București


BC Timba va evolua vineri seară la București, în cea de-a doua deplasare a sezonului. „Urșii” pornesc cel puțin pe hârtie cu șansa a doua în fața celor de la CSM, formație ce a dispus în urmă cu două săptămâni de campioana Asesoft Ploiești.

BC Timba revine în „Arena de Baschet”, locul unde la începutul verii a sărbătorit promovare în premieră în Liga Națională. „Urșii„ lui Bogdan Murărescu speră să încingă din nou hora bucuriei pe parchetul cochetei săli bucureștene, asta deși CSM-ul lui Hristu Șapera se anunță a fi una dintr formațiile redutabile în acest sezon.

Învinsă la Timișoara, de BCT, și la Mediaș, CSM București a compensat în jocurile disputate pe teren propriu. În prima rundă a părăsit „Arena de baschet” cu capul plecat BC Perla Harghitei, însă următoarea victimă a elevilor lui Hristu Șapera a fost tocmai campioana Asesoft Ploiești, învinsă cu 80-93 de CSM București.

De partea cealaltă, Timba vine după un nou eșec în fața propriilor suporteri, cu BC Mureș, după un joc în care precizia aruncărilor de 3 puncte a făcut diferența.  Stojakovic & co. au reușit să se impună însă în singura deplasare din acest sezon, cea de la Constanța, unde au câștigat de altfel categoric.

Partida CSM București – BC Timba se va desfășura vineri, cu începere de la ora 18. Deși inițial meciul a fost anunțat ca fiind televizat, Digi Sport a ales să transmită în schimb un duel din Euroligă, Olimpiakos – Zalgiris Kaunas.

About Gabriel Toth

Leave a Reply