BC Timba s-a despărțit de Mladjen Sljivancanin

timba sljivancaninDupă doar trei etape scurse din noua ediție a Ligii Naționale, la BC Timba a fost oficializată prima disponibilizare. E vorba despre sârbul Mladjen Sljivancanin, al cărui contract a fost reziliat de comun acord, el nereușind să dea randamentul scontat în acest debut de sezon.

BC Timba a anunțat astăzi încetarea înțelegerii cu Mladjen Sljivancanin, jucător ce nu a apucat să bifeze decât trei prezențe în maioul galben-negru. Jucătorul sârb nu s-a ridicat la randamentul scontat de staff-ul tehnic, conform unei postări apărute astăzi pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Transferul lui Sljivancanin a fost din start unul cu peripeții pentru timișoreni. Sârbul fusese primul jucător anunțat de timișoreni în vară, însă acesta nu a mai ajuns la reunirea lotului, de la începutul lunii august, fiind diagnosticat cu hernie de disc. După efectuarea unor investigații amănunțite, medicii au constatat că problema nu e atât de gravă cum se credea inițial, iar repausul nu avea să fie mai mare de câteva săptămâni. Totuși, Sljivancanin nu a putut etala cel mai bun baschet al său în acest start de sezon, astfel că Timba a decis să renunțe la serviciile sale.

Mladjen Sljivancanin a bifat doar trei jocuri oficiale pentru Timba, adunând medii de 8.6 puncte, 2 recuperări și 2.6 pase decisive. Cel mai bun meci al său a fost cel cu BCMU Pitești, din prima etapă a Ligii Naționale, în care a contribuit cu 16 puncte, 3 recuperări și 5 pase decisive, în aproape 31 de minute petrecute pe parchet.

Sljivancanin era baschetbalistul cu cel mai impresionant CV de la BC Timba, el având în palmares un titlu în Bundesliga, cu RheinEnergie Koln, și o Cupa a Germaniei cucerită cu aceeași formație. De asemenea, a bifat în total 22 de meciuri în Euroligă, pentru Opel Skyliners Frankfurt și Koln.

Conducerea clubului îi caută un înlocuitor lui Sljivancanin, cel ce fusese recomandat și de polivalența sa, putând evolua pe posturile 1, 2 și 3. Următorul joc al „urșilor” va avea loc sâmbătă, de la ora 16.30, în sala „Constantin Jude”, cu nou-promovata Universitatea Cluj.

About Gabriel Toth

Trackbacks

Leave a Reply