BC SCM Timișoara începe seria amicalelor cu un adversar puternic

© Emanuel Titus Iliesi

Elevii lui Nenad Mandic își măsoară săptămâna viitoare forțele cu Vojvodina Novi Sad (Foto © Emanuel Titus Iliesi)

BC SCM Timișoara va oferi prima reprezentație în noua formulă la sala „Constantin Jude” la mijlocul săptămânii viitoare, în compania unui adversar de calibru. Alb-violeții vor întâlni miercuri, de la ora 18.30, pe Vojvodina Novi Sad, semifinalistă a precedentei ediții a campionatului Serbiei.

Inițial, primul adversar al trupei lui Nenad Mandic ar fi trebuit să fie Proleter Naftagas Zrenjanin, din eșalonul secund al Serbiei. În cele din urmă, BCT se va duela tot cu o reprezentantă a puternicului baschet sârbesc, care face însă parte din careul de ași al ligii din țara vecină. E vorba despre Vojvodina Srbijagas Novi Sad, formație ce a încheiat sezonul regular pe locul al patrulea, iar apoi a fost învinsă în semifinale de Partizan Belgrad, cu 2-0 la partide.

Meciul cu Vojvodina va fi prima ocazie pentru iubitorii de baschet din Timișoara să vadă la lucru noua echipă a lui Nenad Mandic. Vă reamintim, alb-violeții au transferat șapte jucători noi în această vară: Georgian Păun, Nikola Otasevic, Ionuț Drăgușin, Octavian Popa Calotă, Milos Komatina, Adrian Diaz și Marko Cakarevic. Amicalul cu echipa din Banatul Sârbesc va avea loc miercuri, de la ora 18.30, la sala „Constantin Jude”, iar intrarea spectatorilor va fi liberă.

De asemenea, BC SCM Timișoara a stabilit și oponenții din cele patru meciuri amicale pe care alb-violeții le au programate în cantonamentul de la Zlatibor, care va începe la finalul săptămânii viitoare:

28 august, Sloga Kraljevo (echipă pentru care au evoluat de-a lungul vremii Vlade Divac și Nenad Krstic)
30 august, Zlatibor
31 august, Steaua București
3 septembrie, Borac Čačak (fostul club al lui Željko Obradović)

About Gabriel Toth

Leave a Reply