Axente: „Le-am promis suporterilor că vom merge la victorie în meciurile rămase”

Căpitanul de astăzi al PoMircea Axentelitehnicii, Mircea Axente, a stat mai aproape o jumătate de oră în fața suporterilor, care îi reproșau lui și colegilor săi lipsa de implicare în meciul cu Luceafărul. Atacantul polist le-a promis fanilor că echipa va încerca să scoată maximum din meciurile rămase, deși a admis că surse de motivare nu prea mai există.

„Suporterii ne-au reproșat faptul că am pierdut. Față de alte meciuri, echipa n-a fost astăzi într-o formă foarte bună. Nu știu dacă e normal gestul lor. Am fi putut să fim mai motivați astăzi. Dar tot ce se întâmplă la club ne apasă și ne afectează. N-am absolut nicio idee de unde au pornit speculațiile legate de acest meci. Cred că în mare parte știu și suporterii ce se întâmplă cu noi, dar au așteptat totuși mai mult de la noi. Le-am promis suporterilor că vom merge la victorie în toate meciurile rămase. Așa l-am tratat și pe cel de astăzi, însă nu a fost să fie”, a declarat Axente, după ce a dat explicații în fața fanilor.

Marian Iancu a declarat, într-un comunicat postat ieri pe site-ul oficial al clubului, că va face o nouă infuzie de capital, pentru ca echipa să încheie actualul sezon. Cu toate acestea, jucătorii n-au primit niciun semnal din partea conducerii că și-ar încasa banii restanți. „Nu am primit nicio promisiune. Situația e foarte grea, pentru că am observat că aproape nimeni nu mai vrea să se alăture echipei. Mă refer aici și la cei din fruntea orașului. Nici noi n-am crezut foarte mult că vom primi acei bani de la Primărie. Nu e bine să îmbini sportul cu alte lucruri”, a mai spus Axente.

Atacantul polist a explicat și protestul jucătorilor, din primul minut al meciului. „A fost protestul nostru împotriva a tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Nu ne-am primit banii de mult timp și așa am simțit, că nimeni nu mai e alături de noi. Important e să se înțeleagă ce am vrut să transmitem”, a mai spus Axente, cel care a promis că va rămâne la club cel puțin până în vară.

About Gabriel Toth

Leave a Reply