ASU Politehnica trece la limită de Dumbrăvița în penultimul test al iernii

12802730_981268501957612_4557856265116591204_nASU Politehnica s-a impus cu 1-0 în această seară, într-un meci desfășurat în nocturnă, pe terenul sintetic din incinta Bazei 2, în fața formației de Liga a IV-a CS Dumbrăvița. Antrenorul Sorin Brîndescu a utilizat doar 12 jucători în partida de astăzi, urmând ca mâine, în jocul din deplasare, cu Luceafărul Oradea, să folosească o formulă apropiată de cea din prima etapă.

ASU Politehnica a controlat ostilitățile în fața unui adversar de ligă inferioară, dar bine așezat în teren și destul de arțăgos. Prima șansă de gol i-a aparținut lui Tulcan, care l-a încercat pe Iacob cu un șut din lovitură liberă, de la 25 de metri, dar experimentatul goalkeeper al „verzilor” a fost la post. Același Tulcan s-a găsit în poziție bună în minutul 26, însă nu a reușit nici de această dată să îl învingă pe Iacob. Cea mai mare șansă a primei părți i-a aparținut însă lui Sulea. În minutul 37, vârful sosit de la FC Bihor a scăpat în poziție de unu contra unu cu portarul oaspeților, l-a driblat, dar intrat în unghi, n-a prins cadrul porții goale.

În partea secundă, ritmul a mai scăzut, însă alb-violeții au continuat să domine. ASU Politehnica a marcat golul care avea să-i aducă victoria în minutul 53, din penalti, prin Tulcan. Tot vârful timișorenilor a fost protagonistul ultimei șanse importante de gol a întâlnirii, în minutul 82, când a scăpat singur, în lateral dreapta, dar a tras milimetric pe lângă stâlpul de la colțul lung.

„Astăzi a fost un meci de pregătire și nimic mai mult. Nu sunt mulțumit de joc, nu vreau să fac mai multe comentarii. Urmează să discutăm în vestiar. Am avut destule ocazii de gol, dar, repet, nu m-a mulțumit jocul. Și aceste ocazii au venit în urma unor faze destul de haotice, fără consistență în jocul echipei”, a declarat, la final, antrenorul alb-violeților, Sorin Brîndescu.

ASU Politehnica (antrenor Sorin Brîndescu): Rogojină – Stefanovici, Ugocian, Todorov, Taub – Rebenciuc – Birău, Codrea, Țugui, Tulcan – Sulea. A mai intrat P. Peter.

CS Dumbrăvița (antrenor Florin Macavei): Iacob – Sofronea, Oneț, Ciobai, Dancia – Bârsan, Voicu, Lazăr, Ștefan – Hodiș, Vișan. Au mai intrat Stiopu, Saizu și Vlăduți.

ASU Politehnica încheie seria amicalelor mâine, cu un joc în deplasare, pe terenul unei alte divizionare C, Luceafărul Oradea. Jocul se va disputa de la ora 12, pe terenul bihorenilor, la Sânmartin.

„Și în meciul de mâine vom urmări să fim cât mai competitivi. E ultimul joc de verificare, sperăm ca sarcinile de joc, atât pe faza de atac, cât și pe cea de apărare, să le consolidăm. Nu știu încă dacă mâine va juca echipa de la Motru. Concurența pe posturi e deschisă în continuare. După meciul de mâine vom trage unele concluzii, iar apoi ne mai așteaptă o săptămână de pregătire până la meciul din prima etapă”, a mai precizat Sorin Brîndescu.

About Gabriel Toth

Leave a Reply