ASU Politehnica, întrecută de Szeol Szeged

© Emanuel Titus Iliesi

Ionuț Vucea a deschis scorul în amicalul cu Szeol Szeged (Foto © Emanuel Titus Iliesi)

ASU Politehnica a disputat astăzi primul amical internațional din această pauză de iarnă. Alb-violeții au fost întrecuți cu 2-1, la Szeged, de formația locală Szeol. Timișorenii au deschis scorul în meciul disputat pe suprafață sintetică, dar formația maghiară a reușit să întoarcă rezultatul încă dinainte de pauză.

ASU Politehnica a început mai bine meciul de la Szeged, iar în minutul 2, Flavius Tulcan a irosit o șansă importantă, singur cu portarul advers. Golul avea să vină în minutul 10, atunci când Ionuț Vucea i-a adus pe timișoreni în avantaj. Același Vucea a fost aproape de a dubla ecartul alb-violeților, în minutul 17, însă a trimis puțin peste poartă, după o centrare venită de la Ghinescu.

Gruparea din Szeged a restabilit egalitatea în minutul 19, atunci când Burtic a fost învins din situație unu contra unu. Poli a terminat prima repriză în inferioritate numerică, după o accidentare suferită de Răzvan Ghinescu, în minutul 38. Szeol a preluat conducerea cu trei minute înainte de pauză, după o nesincronizare în defensiva alb-violetă.

În partea a doua, antrenorul Sorin Brîndescu a schimbat liniile, însă alb-violeții nu au mai găsit drumul spre gol. Cea mai bună situație de egalare a avut-o Andrei Țugui, tânărul mijlocaș timișorean nimerind bara, cu un șut din interiorul careului în minutul 64.

S-a încheiat 2-1 pentru formația ce evoluează în eșalonul al treilea maghiar, iar ASU Politehnica bifează al patrulea meci fără victorie în această perioadă de pregătire.

Pe terenul sintetic din Szeged, Sorin Brîndescu a apelat la următorii jucători:

Repriza I: Burtic (min. 30 Rogojină) – Contescu, Gălan, Bilia, Damian – Rebenciuc – Vucea, Marin, Giuricici, Ghinescu – Tulcan.

Repriza a II-a: Rogojină (min. 30 Fișteag) – Birau, Stefanovici, Ugocian, Todorov – Ţugui, Stancu, Codrea, Peter – Sulea, Bădăuţă.

Următorul test pentru ASU Politehnica va avea loc la final de săptămână, în compania divizionarei secunde Șoimii Pâncota. Primul amical al liderului din C4 organizat la Timișoara va avea loc sâmbătă, de la ora 13, pe terenul sintetic din incinta Bazei 2 a Politehnicii.

About Gabriel Toth

Leave a Reply