ASU Politehnica, cu gândul doar la victorie în deplasarea de la Giarmata

11220888_890026051081858_6214976844742322418_nPrima deplasare din campionat pentru ASU Politehnica va fi una pe distanţă scurtă, în “vecini”, la Giarmata. Alb-violeţii au un moral bun, după pasul cu dreptul făcut în Liga a III-a şi speră să îşi dubleze numărul de puncte după jocul de mâine, cu Millenium. Antrenorul alb-violeţilor, Sorin Brîndescu, speră ca jocul de construcţie să fie mai productiv, deoarece relaţiile de joc încă nu sunt bine puse la punct, având în vedere şi schimbările ce s-au produs la nivel de lot în această vară.

Mâine după-amiază, ASU Politehnica va descinde la Giarmata, pentru un derby judeţean cu Millenium. De altfel, cele două combatante de mâine sunt singurele formaţii timişene care au adunat puncte în runda inaugurală din C4. Alb-violeţii au dispus clar de Minerul Motru, 3-0 pe “Ştiinţa”, în timp ce gruparea din Giarmata a revenit cu un punct (0-0) de pe terenul nou-promovatei Măgura Cisnădie. Antrenorul timişorenilor, Sorin Brîndescu, ne-a vorbit despre aşteptările sale pentru acest joc.

“Sper să ne îmbunătăţim jocul, să fim la fel de pragmatici ca în prima etapă şi chiar mai buni pe faza de atac. Spuneam înaintea începerii campionatului că relaţiile de joc nu sunt consolidate, dar sper ca ele să se îmbunătăţească de la un meci la altul. Cu siguranţă, ne dorim să câştigăm acest joc. Rămâne de văzut mâine dacă şi putem”, ne-a spus Brîndescu.

Millenium Giarmata e formaţia la care s-au produs cele mai multe modificări în această vară, dintre toate componentele seriei a IV-a. Antrenorul Sorin Brîndescu e însă de părere că trupa pregătită de Răzvan Leucă şi Alin Molcuţ poate pune probleme, mai cu seamă graţie bunei organizări din defensivă.

“S-au produs multe schimbări la ei, dar aţi văzut că în prima etapă a făcut egal în deplasare. Giarmata e o echipă ce se apără bine, din moment ce nu au luat gol şi, probabil, acelaşi lucru îl vor face şi în meciul de mâine. Asta ne pune pe noi în dificultate, pentru că şi în Liga a IV-a am avut probleme cu echipele care rămâneau în propria lor jumătate şi se închideau foarte bine în apărare. Noi ne-am pregătit pentru o astfel de situaţie, pentru o astfel de regie şi sper ca băieţii să fie inspiraţi în găsirea culoarelor spre poartă”, ne-a mai spus Brîndescu.

ASU Politehnica va avea tot lotul valid pentru jocul de mâine, de la Giarmata. Sorin Brîndescu îl va avea la dispoziţie şi pe Marius Marin, cel ce a lipsit de la meciul cu Motru, fiind plecat într-un stagiu la Inter Milano. “Vom vedea care va fi impactul lui Marin asupra jocului. Nu înseamnă însă că dacă s-a întors, e automat titular. Oricum, toţi jucătorii îşi aduc aportul la jocul echipei. Mă bucur că pentru jocul de mâine sunt cu toţii apţi, iar cei ce vor intra în teren sper să dea totul pentru echipă”, a mai precizat Sorin Brîndescu.

Partida Millenium Giarmata – ASU Politehnica va avea loc mâine, de la ora 17, pe stadionul “Nicu Moraru” din localitatea timişeană.

About Gabriel Toth

Leave a Reply