ASU Poli II, victorioasă și în restanța cu Electrica

1229858_517451368339330_216707891_n

Formația secundă a lui ASU Poli merge ceas în Campionatul Municipal. Deși astăzi au întâlnit o echipă mult mai bine legată decât de obicei, alb-violeții lui Antonio Foale s-au impus cu 4-2, toate reușitele gazdelor fiind semnate în prima repriză.

La doar o zi distanță de la victoria cu 12-0 asupra Avicolei Buziaș, fotbaliștii angrenați în activitatea „satelitului” lui ASU Poli au avut din nou treabă. Astăzi după-amiază, la Baza 2, s-a disputat restanța din runda a treia a Campionatului Municipal, cu Electrica Timișoara, poate cea mai bună formație de care au dat până în prezent alb-violeții la acest nivel.

La pauză, ASU Poli II conducea cu 4-1, pentru ca în partea a doua să nu mai găsească drumul spre gol, mai primind în schimb o „boabă” din partea vizitatorilor. Despre aceștia din urmă să spunem că s-au prezentat astăzi în mare parte cu fotbaliști din generația 1998 a clubului de la Pădurea Verde, alături de ei evoluând  în teren și antrenorul Florin Pârvu. Victoria trupei lui Antonio Foale a fost adusă de „tripla” lui Ardelean, la care s-a adăugat reușita lui Giurasevici.

La meciul de astăzi, cu „tramvaiștii”, ASU Poli II s-a prezentat în formula Șerban – Luchin, Secotă, Brânzan, Hușanu, Feher, Florea, Opriș, Giurasevici, Popa, Ardelean. A mai jucat Muntean.

Următorul joc pentru echipa secundă a alb-violeților se anunță unul cât se poate de interesant. Vinerea viitoare, „satelitul” lui ASU Poli va evolua pe terenul echipei secunde a Ripensiei, într-un duel al team-urilor ce domină în acest moment Seria I a Campionatului Municipal. Meciul se va juca pe terenul Tehnomet, din Ciarda Roșie, acolo unde echipa „Primavera” a roș-galbenilor își dispută meciurile de pe teren propriu.

About Gabriel Toth