ASU Poli a trecut testul cu Bobda


ASU Politehnica a câștigat amicalul susținut în această după-amiază cu divizionara D, Avântul Bobda. „Studenții” au învins cu 3-1, într-un meci în care și-a marcat debutul pentru gruparea alb-violetă și Sorin Vlaicu.

ASU Politehnica testează în continuare jucători, astfel că astăzi Toni Foale a avut la dispoziție un lot numeros. Cu siguranță, cea mai importantă noutate din tabăra „studenților” e Sorin Vlaicu, cel care a fost convins de fostul său coleg de la Poli, Iosif Rotariu, să pună și el umărul la promovarea în „D”.

Cei doi veterani au colaborat perfect astăzi, la fel ca în vremurile bune. Oaspeții de la Bobda au controlat însă prima parte a jocului, având în lot doar doi jucători peste 20 de ani, după spusele experiemtnatului tehnician Octavian Foale, nimeni altul decât tatăl antrenorului de la ASU Poli. Chiar și așa, Vlaicu a avut două șanse bune de a deschide scorul, însă șuturile sale au ocolit de puțin ținta. Deschiderea de scor avea să se producă în minutul 34, atunci când Ciprian Nicolaie a profitat de o respingere defectuoasă a portarului oaspeților, după un șut în forță al aceluiași Vlaicu.

Tot Vlaicu a provocat și golul doi al timișorenilor. În minutul 56, mijlocașul în vârstă de 47 de ani a șutat cu sete din lateral stânga, iar unul dintre fundașii Bobdei a deviat mingea în propria poartă. În minutul 63 a punctat și Bobda, astfel că finalul se anunța unul dificil pentru „studenți”, mai ales că Toni Foale a început rularea întregului lot. Poliștii au mai punctat însă o dată, în minutul 89, prin Ciprian Bota, care l-a învins pe portarul oaspeților cu un șut plasat, de la 18 metri.

ASU Politehnica a început meciul cu Bobda în următoarea formulă: Șerban – Guran, Obrejan, Radu, Lazăr – Popoviciu, Rotariu, Vlaicu, Panc – Nicolaie, Marchiș. Au mai intrat Mitelea – Radovanovici, Băcilă, Bota, Basarab și Szabo.

Pentru ASU Poli urmează duminică prima deplasare din Campionatul Județean. Alb-violeții vor evolua pe terenul celor de la Unirea Leucușești, partida urmând să înceapă la ora 18. Pentru meciul din weekend e incert Sorin Vlaicu, cel care acuză unele dureri musculare, acesta fiind și motivul pentru care a fost schimbat astăzi după 65 de minute.

About Gabriel Toth

Leave a Reply