Archie: „Ne dorim titlul de campioni”

Dominique Archbc timisoara dominique archieie a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Timișoarei în seria semifinală cu U Mobitelco. Baschetbalistul american e bucuros de calificarea echipei sale în finala Diviziei A, însă ține să precizeze că munca pentru acest sezon e departe de a fi încheiată.

„Ne-am calificat în finală şi asta este o mare bucurie pentru mine, dar suntem departe de a ne fi terminat munca pentru acest sezon. Ajunşi aici, ne dorim titlul de campioni. Nu mă aşteptam să ne impunem cu 3-0. Ei au o echipă bună, un club serios şi jucători valoroşi. Mă gândeam că ne putem califica în finală, dar nu intuiam un succes în minimum de meciuri. Asta arată puterea noastră de luptă, maturitatea, caracterul şi un excepţional spirit de echipă. Ai nevoie de toate acestea pentru a câştiga trei meciuri la rând împotriva Clujului. Ne-a fost greu în acest al treilea meci de la Cluj, însă am avut şi sprijinul fanilor, care ne-au susţinut întreg meciul, şi ne-am atins obiectivul”, a declarat Archie, într-un interviu acrodat pentru bctimisoara.ro.

Archie e deja cu gândul la finala cu Asesoft Ploiești, care va debuta la mijlocul săptămânii viitoare, la Timișoara. Americanul consideră că „Leii din Banat” sunt favoriți la adjudecarea trofeului, însă admite faptul că nu va fi deloc ușor în fața ploieștenilor. „Va fi o finală imprevizibilă, chiar dacă noi i-am învins în trei din cele patru partide jucate în acest sezon, o dată chiar la diferenţă mare. Consider că suntem favoriţi, însă finala este deschisă oricărei desfăşurări. Avem 3-1 la directe cu Ploieştiul, dar acum în playoff se pleacă de la 0-0”, a mai spus Archie.

Primul meci al finalei dintre BC Timișoara și Asesoft Ploiești va avea loc miercurea viitoare, în sala „Constantin Jude”, la o oră ce nu a fost încă stabilită.

Foto> bctimisoara.ro

About Gabriel Toth

Comments

Leave a Reply