Antonio Foale, după victoria cu Ripensia: „A fost o onoare să lucrez cu acești băieți de caracter!”

Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Politehnica Timișoara a încheiat sezonul cu o victorie în derbiul local, 2-1 cu Ripensia. A fost ultimul joc disputat de alb-violeți în actuala stagiune și, totodată, ultimul în calitate de antrenor principal pentru Antonio Foale, care spune că nu regretă nicio clipă faptul că a acceptat, în primăvară, provocarea de a prelua echipa, după plecarea lui Bogdan Andone.

„E un final de campionat frumos pentru noi, fericit. Le mulțumesc băieților, cât și suporterilor care au fost alături de noi pe tot parcursul anului. Să dea Dumnezeu ca sezonul care vine să fie mai bun. Ocazii au fost de ambele părți, a fost un joc frumos, după părerea mea. Noi, într-adevăr, am fost puțin mai pragmatici, iar acest lucru cred că ne-a adus victoria. Chiar m-a mulțumit atitudinea băieților, au demonstrat că sunt adevărați profesioniști”, au fost considerațiile lui Foale după jocul cu roș-galbenii.

Antonio Foale a ținut să sublinieze, totodată, și rolul pe care l-a avut tifoseria polistă în acest meci: „Galeria a fost un mare plus în acest joc. De altfel, noi toate meciurile le jucăm din start cu un jucător în plus, grație suporterilor!”.

Pentru Antonio Foale a fost, totodată, ultimul meci în calitate de antrenor principal pe banca Politehnicii, el urmând să își reia atribuțiile ca „secund” în staff-ul tehnic pentru viitorul sezon.

„Pentru mine a fost o onoare să lucrez cu acești băieți cu caracter și profesioniști. Am acceptat această provocare și nu regret că am făcut acest lucru”, a afirmat Foale.

Politehnica Timișoara a acumulat 54 de puncte în clasament și va pune alte trei în cont săptămâna viitoare, deoarece ar fi trebuit să întâlnească ASA Târgu Mureș, formație retrasă din campionat.

About Gabriel Toth

Leave a Reply