Adrian Bedea, al treilea transfer pentru Politehnica Timișoara

Politehnica Timișoara a oficializat astăzi transferul lui Adrian Bedea. Mijlocașul în vârstă de 23 de ani a semnat cu gruparea alb-violetă un contract valabil pe două sezoane. Acesta devine a treia noutate a verii pentru „studenți”, după Bogdan Bozian și Bogdan Nicolescu.
Adrian Bedea s-a născut la 3 aprilie 1995 la Deva și a început fotbalul pe plan local, la Mureșul. A avut apoi o experiență în eșalonul secund al Ungariei, la Putnok, după care a evoluat în eșalonul terț, la CSM Sighetu Marmației.
În 2016, odată cu promovarea echipei în Liga a II-a, a ajuns la Luceafărul Oradea, pentru care a jucat un an și jumătate. În acest timp, a adunat 49 de prezențe și 4 goluri pentru bihoreni la nivelul eșalonului secund. Unul dintre ele a fost înscris chiar în poarta Politehnicii, în meciul câștigat cu 4-1 de Luceafărul Oradea, pe stadionul „Iuliu Bodola”, la 8 aprilie 2017.
A părăsit Luceafărul Oradea în pauza de iarnă a sezonului trecut, întorcându-se pentru o jumătate de an în orașul natal, la formația de Liga a III-a CNS Cetate Deva, pentru care a și marcat de 3 ori în retur.
Adrian Bedea a semnat cu Politehnica un contract valabil pe două sezoane, așa cum au făcut-o și ceilalți doi jucători transferați până acum de clubul alb-violet, Bogdan Bozian și Bogdan Nicolescu.

About Gabriel Toth

Leave a Reply