15 înotători din Timișoara la CN pentru copii de 10 ani de la Arad

381773_565943006757239_1494904404_n
Natația timișoreană se pregătește de unul dintre concursurile importante ale primăverii. În weekend, bazinul „Delfinul” din Arad va fi gazda Campionatelor Naționale dedicate copiilor născuți în 2003, competiție la care Timișoara trimite 15 sportivi de la două cluburi.

CSS1 și CS Aquasport vor fi cele două cluburi de înot ale Timișoarei reprezentate în weekend, la Campionatele Naționale de înot pentru copii de 10 ani de la Arad. Cei 15 sportivi din capitala Banatului vor concura pe distanțe de 50 de metri, la stilurile liber, bras, fluture și spate, precum și la ștafetele pe echipe, în bazinul „Delfinul”.

Prima reuniune va avea loc sâmbătă dimineață, atunci când sunt programate probele de 50m liber masculin și feminin, și 50m bras masculin și feminin. După-amiază, cu începere de la ora 17, concursul va continua cu probele masculine și feminine la stilul fluture, precum și ștafetele de 4x50m liber la fete și băieți. Competiția se va încheia duminică, după cea de-a treia reuniune, care programează întrecerile de 50m spate masculin și feminin și ștafeletel de 4x50m mixt.

Iată lista completă a înotătorilor timișoreni înscriși pe listele de start ale Campionatului Național de la Arad:

CSS1 Timișoara: Florin Iuonas, Alem Grubacichi, Andrei Indricău, Andra Sandu, Anja Urlea, Lisa Flasch, Suzane Alim, Andreea Hentes, Andreea Hornea;
CS Aquasport Timișoara: Edward Laki, Marius Pârvu, Etienne Dragotă, Mihnea Cârstea, Anca Ciugudean, Paul Ilie.

About Gabriel Toth

Leave a Reply