„Leii” rămân în cărți, după 77-76 în meciul 4 cu CSM

BC Timișoara și-a apărat, cu mari emoții, șansele de calificare în următoarea fază a play-off-ului. Elevii lui Predrag Badnjarevic au câștigat cel de-al patrulea joc cu CSM București, scor 77-76, după un final de infarct în „Arena de Baschet”.

După eșecul de ieri, timișorenii au intrat astăzi pe teren din postura fiarei rănite. Cu un joc mult mai eficiant al lui Bogdan Popescu sau Zlatko Jovanovic, bănățenii au preluat rapid conducerea și s-au distanțat la 8 puncte până la finalul primului sfert (24-16). Elevii lui Badnjarevic au continuat în aceeași notă și în actul secund, reușind să intre la pauza mare cu un avantaj consistent (41-29).

După pauză, bucureștenii au început treptat să se apropie și, pe fondul revenirii lui Martinic – șters în prima parte a meciului – s-au apropiat amenințător de timișoreni, având chiar un punct în spate cu câteva secunde înainte de final.

Cei mai buni oameni ai Timișoarei au fost Bogdan Popescu (20 de puncte), Zlatko Jovanovic (17 puncte ) și Branko Cuic (14 puncte). De partea cealaltă, McKenzie a reușit să-l depășească pe Martinic la numărul de puncte înscrise, americanul contribuind astăzi cu 26 de puncte pentru CSM, iar muntenegranul cu 15.

Meciul decisiv, pentru stabilirea calificatei în semifinalele Diviziei A, va avea loc duminică, 22 aprilie, în sala „Constantin Jude”.

Leave a Reply